23 kesäkuuta 2022

Virallinen Lausunto ameriikan yhdysvaltalaisista, ja venäläisistä johtajista. Nih!

 

Yhdysvaltojen korkein oikeus päätti aiemmin tänään, että amerikkalaisilla on oikeus kantaa asetta julkisesti. Korkeimman oikeuden mukaan maan perustuslaki antaa oikeuden kantaa asetta kodin ulkopuolella

Lainaus I-S:n jutusta

Tuo takaa sen että 30% prosentin kansasta kantama pelko siitä että syttyy sisällissota, toteutuu. Toivottavasti Meksiko ja Kanada sulkevat rajansa kun se mellakka alkaa, niin päästää eroon koko ongelmasta nimeltään Amerikan Yhdysvallat. Anteeksi nyt vaan, mutta teidän systeemi on lopultakin, ja asenne, ihan perseestä. 

Venäläisissä ei sinänsä ole vikaa mutta saisivat lopettaa noiden harvainvallan edustajien nousemasta johtavaksi tekijäksi, virkakoneiston linjaksi. Medvedev ihan sekaisin, puta -Putin kujalla kuin kissa psykoosissa.


Että piti vielä tällaiset ajat elää ja kokea, olisin pärjännyt ilmankin. Hmph.


Kummallisia, outoja aikoja, raakoja tapoja, paljon paskaa osuu tuulettimeen,




Sus'




What You Gonna Do When the Shit Hits the Fan?
Obie Trice, feat Eminem& Dr Dre


3 kommenttia:

Sus' kirjoitti...


Suvi Kullström kommentoi postausta "Virallinen Lausunto ameriikan yhdysvaltalaisista, ja venäläisistä johtajista. Nih!"
17 tuntia sitten
Aurinkoista juhannusta sinulle 💛


Kiitos! Ei näy tuo kommentti vaikka se onkin kirjoitettu, outoa.. .

sami niilola kirjoitti...

Aina jonkun pitää isotella. Blogger on edelleen ihan outo. Yhes vaihees kommentit meni roskapostiin, vaikka niissä ei ollut mitään ihmeellistä.

Sus' kirjoitti...

sami niilola kommentoi postausta "Virallinen Lausunto ameriikan yhdysvaltalaisista, ja venäläisistä johtajista. Nih!"
4 tuntia sitten
Aina jonkun pitää isotella. Blogger on edelleen ihan outo. Yhes vaihees kommentit meni roskapostiin, vaikka niissä ei ollut mitään ihmeellistä.



Ärsyttää kun ei tule mitään tiedotetta että nyt pykii, ja mihin täällä mitään yhteyttä otat, vituttaa koko bloggerin kommentointisysteemi taas ihan huolella.
Copy/pastettaa tässä nyt näitä, on perkele teknologia taas huipussaan!! Onneksi tästä ei tarvi maksaa mitään, toisaalta jos maksaisi niin voisi ainakin huolella valittaa! ;D

Mansikkaa vajaa

 ..on kaktus-tarha/kokoelma, nyt siis kolme neljästä. Suunnittelin jotta kolme kpl meksikoa,  ja sit mansikkaktus, ne on niin söpöjä <3 T...