30 lokakuuta 2022

Qatarin MM-kisat lähestyy..

 Hmm, olen kahden vaiheilla, eli katsonko kisoja vai en. Penkkiurheilijana rakastan jalkapalloa, ehdottomasti (imo) maailman parasta joukkueurheilua. Vaan kun:


Kisat myönnettiin Qatarille vuonna 2010. Tämän jälkeen maassa oli jo viime vuoteen mennessä kuollut erilaisissa työtehtävissä noin 6­500 ulkomaalaista työntekijää, Guardian uutisoi viime vuonna. I-S


Jotenkin vistottaa ja huolella. Maassa jossa sorretaan puolta kansaa eli naisia, vierastyöläisten henki on halpaa ja muutenkin ihmisoikeudet on niin ja näin.. . Tuntuu kaukaiselta kun ajattelee että futiksen perusviesti on jo pitkään ollut FAIR PLAY eli reilu peli. Kaukana on reilun pelin meininki kun riistetään toisten työpanos välittämättä työturvallisuudesta.. . Vituttaa tällaiset ongelmat miettiä, mokoma perkeleen pelle, siis se FIFAn johtaja, sai hyvän tilin joka nyt on siis jo maksanut 6500 ihmisen hengen. kuinka ihmeessä tuollainen ihminen voi elää, lienee jonkun asteen sosiopaatti tai psykopaatti, heiltä kun puuttuu kyky empatiaan, ovat tuhannen itsekkäitä paskiaisia. 


Joseph ”Sepp” Blatter (s. 10. maaliskuuta 1936 Visp, Sveitsi) on sveitsiläinen urheiluvaikuttaja, joka toimi 1998–2015 kansainvälisen jalkapalloliitto Fifan puheenjohtajana. Hänet valittiin neljä kertaa jatkokaudelle, mutta vuonna 2015 hän joutui jättämään paikkansa korruptioskandaalin takia.


Tahtoo katsoa jalkapalloa mutta tahtoo että peli on oikeasti reilua, kaikilla tasoilla!!




Sus' 



Ways and Means
Jos on tosissaan, keinot kyllä löytyy!


2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Voi että, sano muuta ... usein ihmettelee, eytä minkälaiset aivot on ihmisellä, joka ei piittaa toisen hengestä tai on isosti korruptoitunut, voiko semmosen omantunnon ja aivotoiminnan kanssa nukkua ok.

Sus' kirjoitti...

Onpas ärsyttävää kun joutuu tekemään moraalisia valintoja, saisivat esikarsia tällaiset ettei tarris... . ;)

Pelin historiaa..

Areenan sivu lle, hyvä dokumentti Monopoli n historiasta, kuinka kaikki onkin toisin kuin aina on sanottu olevan, ja sitkeästä taistelusta t...