29 lokakuuta 2022

Saturday Classics 291022

 Vain elämää -ohjelmassa Jyrki 69 veti oman bändinsä, eli 69 Eyesin kanssa Tommi Läntisen päivänä Boycottin klassikkorockbiisi Gotta Rock. tässä alkuperäinen:


Nähty Jämsän Paviljongilla v. 1987, oli ihan järjettömän kova veto!!


No nythän siis oli mahdollisuus tehdä kunnon rokkibiisistä päivitetty versio ja mitä he menivät tekemään? Biisin niin sanotut musiikilliset koukut perustuvat aika pitkälle taka- ja etupotkuihin eli leikitellään sillä rytmillä, pysäytetään ja lähdetään taas. 69:n versiossa säkeistöjen rytmikoukut on lanattu suoraksi biitiksi johon Jyrki mörisee omalla (en pidä yhtään) matalalla, AOR-mölinällä. Siis en pidä laulutyylistään, enkä äänen sävyistä ja siitä kuinka laulaa. Silti suurin synti tässä on mielestäni se että iskevästä rokkihitistä on sovitettu hohhoijaa, odottelen kuolemaa -tylsyys.


Harvinaisen paska versio alkuperäisestä;(
Tai ei nyt ehkä ihan harvinaisen mutta siis huono, imo.
edit - kyllä, vieläkin kuulostaa oudolta ja tunkkaiselta kellarilta, hyi!
 Mitä lie hämiksiä ryömii roppakaupalla, yäks!




Vaan ei elämä tähän kaadu, se on nimittäin 

    


                VAIN ELÄMÄÄ!!!!             👍


                    😁                                JEEEEEEEEEE!!



                                                                                😋HIHIHIII!!


Jerry Lee Lewisille kevyet mullat, og-rokkari ehti 89-vuotiaaksi!!

Hyvää löördaagia, lisää klassikoita! Taitaa olla kuoppauksen paikka koko sat classics, eihän edes pitäjä itse ole laittanut biisiä, hassua linkittää lisää klassikoita kun avaa vain sivun josta pääsee takaisin mun sivulle ;DD


Sus'


P.s. Bono yhtyeineen on kyllästynyt poppimusaan kun  pari edellistä levyä eivät oikein lyöneet tulille. Nyt ollaan kääntymässä rockenrollin räkäiseen maailmaan ja hyvä niin. On lupa odottaa kohtuu räväkkää albumia:

Joten nyt haluan kirjoittaa anteeksiantamattomimman, vittumaisimman, uhmakkaimman, poppilistoista vittuakaan välittävän rock’n’roll-kappaleen, jonka olemme kuunaan tehneet.

Onnea ja menestystä, kunnon rcok-biisi mahtuu aina maailmaan!!



7 kommenttia:

Pöllö kirjoitti...

Tovin se kesti, mutta löysin.
Netistä siis, kotona kyllä tiedän missä se on. Pakko elvistellä, multa löytyy Boycottin nimetön ensilevy, joka ilmestyi 1987, ja jolla on biisit Gotta Rock (Re-mix) ja I want my money back. Kuva levyn kannesta löytyy osoitteesta https://www.impe.fi/articles/1/2400.

Radiosta tuli siihen aikaan pe- tai la-iltaisin suosittu nuorten ohjelma Ocsid -ohjelma, jota juonsi silloin ah niin ihana (?) Tapani Ripatti.
Jollain perusteella eräänä toukokuisena iltana silloin 1987 pääsi vierailemaan ohjelmassa ja siitä muistoksi sai ko. levyn :D Taitaa siinä jonkun nimmarikin olla..
Ainakin siinä on omakätisesti kirjoitettu mistä, koska ja kenen seurassa ollessa olen sen saanut: alaikäinen serkkulikka ja Poika, joka oli siinä vaiheessa just ja just vähän enemmän kuin kiilto isänsä silmissä ;)

Musiikista en nyt niin perustanut - tainnut olla levysoitintakaan, vinyyli kun on...

Tällain tarina Saturday Classicsikin, kun ei noita biisejä multa irtoa :D :D

Sus' kirjoitti...

Hieno stoori!! Ihanaa Pöllö.p elastit SCn <3

Timo Kyttä kirjoitti...

Anoppi seuraa tuota sarjaa, ja kun käytiin siellä eilen lomille-lähtö-vierailulla, niin olikin vähän että oli aika hurjaa menoa. Tietysti 83-vuotiaalle se ei oikein ollut omaa alaansa. Mulle ei kyllä alkuperäinenkään ollut tuttu.

Sus' kirjoitti...

Tämä on ensimmäinen kausi etten ole katsonut ainoatakaan jaksoa, ei vaan lähde nämä artistit, siellä ei ole kuin Läntinen joka vähän kiinnostaa.

sami niilola kirjoitti...

Olen kyllä ihan samaa mieltä kanssasi. Ei ole nämä artistit mieleen.

Pöllö kirjoitti...

Itse asiassa, suosittelen kuunteleen/katteleen Parkkosen vetoja tältä kaudelta youtubesta, avoimin mielin. Saatatte yllättyä samalla tavalla kun mä olen yllättynyt - ja joutunut vetämääm sanojani takas - Läntisestä (oon aina inhonnu sitä, mutta mutta...)

Mutt eihän kaikkien ookaan tarkotus tykätä kaikista; Jyrki69 oli mulle vain nimi ja odotin siltä jotain, petyin pahasti musiikillisesti. Älliä miehellä sen sijaan on, sulan nosto!

Sus' kirjoitti...

Tulivat Lutakkoon elvistelemään, mustat lasit päässä sisään eritt.hämärään (puuhaan), tai sellaisen oloiseen ryhmää
n tuijotellen.. .

Pelin historiaa..

Areenan sivu lle, hyvä dokumentti Monopoli n historiasta, kuinka kaikki onkin toisin kuin aina on sanottu olevan, ja sitkeästä taistelusta t...