02 lokakuuta 2022

Sorsajatsi

 Heittelin noppaa aateekoolla, hyvin meni!!


Viimeisellä heitolla kakkos- eli sorsajatsi, johan oli mukava lopetusheitto!!
Yhteistulos 325, kaikki yli kolmensdadan on hyviä tuloksia, 
olen niin onnessain hetken ettei mitään rajaa!!


Enkös vain keksinyt hienon klikki-otsikon? ;) Itseäni ainakin kiinnostaisi mikä on tämä musiikillinen viittaus vaan sitähän ei ole ellen sitä tähän tarinaan rakenna, katellaan, kunhan kirjoitan....


Vaihtui lokaiseksi kuu, tänä vuonna on ollut jotenkin oikea syksy. Eli paskat, kylmät kelit. Mutta muistini mukaan tällaisia syksyt aiemmin oli, tasaiseen. On vain viime vuosikymmeninä vaihdellut säätyyppien perustukset niin taajaan, ettei oikein pysy kirjanpito perässä, näppituntuma ihan hukassa... (eli siiskö sormi sujen pepussa? ;DD kaikkea sitä tulee mieleen..huoh).


Ukrainalaiset ovat näyttäneet vaihteeksi veli venäläisille miten sitä kanaa pissitetään niin ettei osu omaan silmään. Vaan vihulaisen. Ansiokkaasti ja uhrautuvaisesti ovat Ukrainan sotilaat taistelleet, kansa kestää ja toivottavasti aseapu ja  muu tuki lisääntyy ja jatkuu, sillä he käyvät meidän sotaamme. Meillä saattaa tulla itkua ja hammasten kiristelyä talouden takia, menetämme rahaa, he menettävät ihmishenkiä. Torjuessaan tuon saatanan lähettilään, Putinin ääliömäistä tuhoamissotaa. Onneksi alkaa Venäjältä kaikua yhä enemmän epäilyksiä, vastalauseita.. , totuus tulee ilmi ja raottaa veli venäläisen silmiä, mitta se on heidänkin sielussaan. Vaan kyllä ne kaikkea paskaa suostuu aika pitkään nielemään mutta kun alkaa kuolleita poikia ja tyttäriä lojua siellä täällä, ja sota menee päin kettua, niin kyllähän se alkaa näkyä, propagandan verhot alas revitään!!


Henkilökohtaisesti olen ollut huimissa manioissani, kuten varmaan jotkut ovat postauksista huomanneet. Olen nyt muutaman viikon tarkoituksellisesti pudotellut alaspäin, painanut jarrua ja ottanut iisimmin. Polvi sattui sopivasti vähän loukkaantumaan (se hopeareunus vaikka väkisellä ;D) joten ihan fyysisestikin on ollut oltava paikoillaan. Olen vain niin innoissani kun tekeillä on kaikkea positiivista, terveellistä ja silleen. Niistä myöhemmin. 

Niin, tarkennan vielä että mania ei ole ollut mitenkään vaivalloinen, miinusmerkkinen, vaan ihan tarkoituksellisesti liekitetty, saatettu palamaan huipputehoilla koska piti suunnitella, päättää ja alkaa toteuttamaan asioita, ja se vaatii aina oman energiatasonsa.


Läträtessä pystyy joko tarkkailemaan millä mielellä on, tai sitten ohjaamaan mieltänsä maalaamalla jotain manipuloivaa. Tässä tapauksessa olen lätrännyt paljon sinisellä, sillähän ne liekit talttuu, ja vihreällä, se kun rauhoittaa muuten vaan.


Kattilan lasikansi.Ankkalinnan Säpinät -kirjan kannet saivat uuden elon maalauspohjina.

Tässä on jotain jostapidän, olkoon nimensä (rummunpärinää..):

Kuin Vesipisara Helvetissä

Alempi taasen päätyi jo sisälle, mikä tarkoittaa että yritän olla siihen koskematta.
Siis hyvä tällaisena. Nimeän hänet:Vielä Yksi Tiili Seinällä

Sellaista sunnuntaisutinaa, ottakaa iisisti ja nauttikaa... siitä että olette elossa, kaikki on suunnilleen ookoo, ja naapurintontille ei tipahtele lentopommeja eikä ikkunat ole teipattuina.Sus'
Suomen ortodoksisen kirkon järjestöt tukevat yksimielisesti Ukrainan kärsivää kansaa. Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja sotatoimet aiheuttavat siviiliväestölle kärsimyksiä ja koko maalle suuria aineellisia vahinkoja. Tahdomme auttaa ukrainalaisia näinä vaikeina aikoina.  

Voit auttaa sodan uhreja Filantropian kriisiavun kautta: KRIISIAPU JA KEHITYSYHTEISTYÖ – Filantropia ry  tai lahjoittaa Filantropian katastrofitilille: FI08 5480 0520 0345 94 (viite:12289) 

Järjestömme kutsuvat kaikkia tarjoamaan apua ukrainalaisille!  
Miley Cyrus & The Social Distancers perform “Just Breathe”5 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Kunhan ei se sormi mene uudestaa suuhun. Heh.

Repolainen kirjoitti...

Upeaa kierrätystaidetta! Kirjankansia on tullut maalattua/tuunattua, mutten koskaan kattilankantta... ehkäpä joskus apinoin...
Lokoisaa lokakuuta omin mielipuuhin!!

Miehen tie kirjoitti...

Kattilankantta kannattaa kokeilla, kiva maalata lasia, sain siihen siistin kuvan. Tuli mieleen kokeilla josko takapuolen spreijaisi hopeiseksi, kuultaisi läpi.. hmm..

Timo Kyttä kirjoitti...

Tuosta pelistä tuli muuten mieleen, että kannattaa kokeilla Rainer Knizian decathlon -peliä. Nopilla sekin ja yllättävän hyvä. Ohje löytyy täältä: https://boardgamegeek.com/boardgame/6955/reiner-knizias-decathlon/files ja esim googlella voi heittää kans noppaa kun kirjoittaa esim 'throw 5 d6' (siitä voi sitte lisäillä ja vähennellä noppien määrää) 👍🏻👍🏻

Miehen tie kirjoitti...

Täytyypä tsekata, kiitos vinkistä! ;)