21 lokakuuta 2022

Tositarina välittämisestä, pts:stä ja parantajan lahjasta

 

Post-traumaattinen Shokki ja sen hoito: 

Halaus, välittäminen, kuuntelu


Nainen katsoi nuorta miestään,

ensirakkaudet, ensikodissaan

Silmät huusi angstien tiestään,

mielenterveydet hajoamaisillaan


Naisen kyynel hiljainen nyyhke,

miehen mieleen sanaton synkkyys

Haukahtaa äkisti: - Vittu, älä itke!

Mustuu  kaikkeus, vain itsekkyys.. .



    Painaa harteitaan avuttomuus

    haluttomuus, ei ongelmiaan

    tahdo vatvoa, kertalaakista!

    Pitää onnistua!


    Piilosta kaapin, aseen kiilto

    uhkauksen isku, lyö ja viilto

    veren mustan katuvaloista

    valuu oranssia.



    Piiput päällekkäiset panostaa

    nostaa eteensä nojaa piippu

    suuhun painaa:


        Rakkaus punavärjäs' tapetin

        Naisen huuto yössä!



Kaikuu laukaus, muistoissa, mielessään..

kunnes parantajan, ja taakka on tiessään!


Sanan, kaksi, halin, korvan ja olkapään,

vaistolla vien, fiksaan kuntoon, ja hus! 

 elämään.. . ;)


Sus’131022


Kirjoitin tosikertomuksesta mielettömän, viisisäkeisen runon (noin v.2001-02) jonka luettuaan kohtaamani, ja auttamani nainen, vapautui muistonsa taakasta, alkoi jälleen liikkua eteenpäin. Pystyi jättämään moisen kauheuden taakseen, ja sain lopettamaan jopa piikittämisen, mistä hän myöhemmin laittoi kuukivisormuksen kiitokseksi. Se oli sormessa ja otti vastaan iskun, joka olisi muuten murtanut sormen. Kaaduin fillarilla, lensin tangon yli asvalttiin ja muutama kierros mutta pikkurilli osui ensin ja sormus sitä ennen, vääntyi liike-energiansa aivan uusiin muotoihin ja kivi hajosi pirstaleiksi.

Mutta siis, olin ensimmäinen joka välitti, kuunteli, kävi läpi ja kun on lahjaksi saatu perusparantajan psyykenkorjaus taito, sanoin tarvittavat sanat, asiat tiivistettynä. Viikon taisin majailla kodissaan. Lahjaan kuuluu että toisen ollessa psykoosissa/psykoottisessa tilassa, alan automaattisesti fiksaamaan, keskityn vain ja ainoastaan siihen hetkeen ja ihmiseen, kaikella voimalla ja puhtaasti vaistolla. Niin kauan kunnes ihmisen on taas normireaalitodellisuudessa, siis siinä missä suurin osa on suurimman osan ajasta.

Tässä tapauksessa kyse ei olut niinkään psykoosista kuin siitä että ihminen oli jäänyt tapahtuneen asian kanssa yksin ja jumiin, ja kun muut kiertää isoa kierrosta, tuollainen ihminen kiertää hyvin pientä ympyrää itsensä kanssa, ja on lopulta helppoa, tönäistä toinen hellästi liikkeelle siihen isoon kierrokseen muiden kanssa.


Alkuperäinen teksti katosi erään mustasukkaisen hlön toimesta, puhtaaksikirjoittajaan olimme molemmat lätkässä, tunnusti vuosien päästä. Harmittaa vieläkin vähän, kolkyt tekstiä joista viisi heittämällä parhaita ikinä!


Vaan kuten olen aina kommentoinut kadonneita tekstejä - plääh, kirjoitan lisää.. . ;D



Karma tarkoittaa perusmuodossaan toimintaa. Jokainen tekemämme toiminta luo henkisen vaikutelman. 


Jos luot negatiivisen vaikutelman niin sinua aletaan karttamaan, tekojesi luoman henkisen vaikutelman tähden. Eli karma kuittaa tekemäsi paskan jättämällä sinut yksin, ja jos olet yksin, mikään palkkio ei sitä kuittaa. Muista että valinta on sinun, ja valinnan tekee vaikka koittaisi olla valitsematta. Valitsen vaikeamman, hyvä vaikutelman jättämisen teoistani, sillä lopultakin se on helpompaa. Ja voi olla yksin, olematta yksinäinen. 


Kuinka voisin olla yksin kun olen yhteydessä koko maailmankaikkeuteen? 🌏


 
Massive Attack - KarmaComa

Karmee kooma, eli suomalaisittain kankkunen, krapula:)



Karma kuittaa,



Sus’

2 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Tuo on ihan totta, itse annat vaikutelman. Eli sitä saat mitä tilaat.
Iskä puhui joskus eräästä miehestä, se oli kuulemma sellainen nami nami mies, eli kaikki oli mahtavaa ja hyvää. Iskä oli hermostunut hepun juttuihin ja alkoi vetää vastakkaista roolia. Miehen ollessa paikalla. Aika pitkää meni ennen kuin nami nami mies oli tuumannut ettei tunne ketään noin negatiivista ihmistä. No loppu tulos oli kuitenkin ihan hyvä, heppu oli kuulemma muuttunut hieman parempaan suuntaan.

Sus' kirjoitti...

Ääripäät on aina ärsyttäviä, vähintään rasittavia;)
Vaikutelmaa luodessa kannattaa olla välillä ihan hiljaa. .

Pelin historiaa..

Areenan sivu lle, hyvä dokumentti Monopoli n historiasta, kuinka kaikki onkin toisin kuin aina on sanottu olevan, ja sitkeästä taistelusta t...