27 lokakuuta 2022

Vai että Putinin sota? 75 % venäläisistä kannattaa sotaa!?!

 Mielipidetutkimuksen mukaan sotaa kannattaa täysin (47%), tai enimmäkseen (27%) yhteensä 75 %. Eli  kolme venäläistä neljästä on Putinin puolella. voi vitun kusipäät, ansaisette kaiken pakotteiden tuoman paskan, ja niiden vaikutus  tuntuu vielä vuosikymmeniä vaikka ne poistettaisiin nyt.


Carnegie Endowment for International Peace -ajatushautomon teettämän kyselyn mukaan viime kesäkuussa 47 prosenttia venäläisistä vastaajista kannatti sotatoimia, kun taas 28 prosenttia kannatti niitä enimmäkseen. Vastaajista 11 prosenttia sanoi, ettei pääasiassa tue sotatoimia ja yhdeksän prosenttia sanoi, ettei missään nimessä tue Venäjän joukkojen toimia Ukrainassa. Ajatushautomon tutkimus julkaistiin syyskuussa.


Nyt on siis kyse mielipidetutkimuksesta joka annetaan (luulen) anonyymisti joten veli venäläisen ei tarvitse pelätä joutuvansa hankaluuksiin vaikka kertookin rehellisen mielipiteensä. minulle kun on syntynyt tässä matkan varrella kuva että sota olisi hallinon masinoima ja valtaväestö olisi hiljaa mutta eri mieltä. Paskan liekki, ovat nielleet sankaritarinat, faktat, fiktiot ja suoranaiset valheet pureksimatta ja nyt on mahassa Putin kylvämän siemenen kasvua, eli vihaa, katkeruutta, kateutta, alistamisenhalua, pienen miehen komplekseja, nälkä tuota kaikkea mainittua kohtaan siinä missä meillä muilla tulee paska fiilis eikä pysty syömään, niin nämä vitun sotaa vinkuvat ryssänperkeleet tahtoo lisää Ukrainaa. Kun eivät edes tajua saavansa turpaan ja pahasti, ja että sekopäinen johtajansa on ydinasevalmiudessa. toivottavasti ketjussa on joku jolla on munaa nousta systeemiä vastaan jos putin hullun käskynsä antaa.


Kun sota Euroopassa tuli päätökseen toukokuun alussa 1945, useampi jenkkikenraali, ja muutamat brititkin, halusivat jatkaa saman tien Moskovaan sillä he haistoivat tulevat kylmän sodan kilpavarusteluvuodet ja sodanuhan jne. 

Pomot halusivat veljeillä Stalinin kanssa, saavuttaa tämän luottamuksen, miehen joka ei luottanut keneenkään, varsinkaan venäläisiin. Niin jäi se idea toteuttamatta, harmi. olisivat lananneet koko vitun venäläiset takaisin sen pimeimmän historian kiven alle josta nämä niljakkaat pellet jotka eivät koskaan ota vastuuta mistään, vähiten itsestään, ovat ihmisten joukkoon ryömineet.

Kaiken tämän jälkeen vielä kehtaavat ihmetellä mistä ryssäfobia johtuu?? Ei tarvitse mediapeliä, erikseen hehkuttaa ja propagandan kautta maalata mustaksi, suomalaiset kyllä muistaa ne sadat kerrat kun venäläiset ovat syöneet sanansa, uhanneet, kiusanneet, kiristäneet... Iso- ja pikkuviha, venäläisten  mukaan nimetyt ajanjaksot.. .PRKL!! 

Tukehtukaa vodkaanne, ainoa asia mitä osaatte tehdä, kaikki muu on huonosti kopioitua paskaa. Venäläiseen kulttuuriin on tullut jotain uutta viimeksi 1900-luvun alussa,, silloinkin sinne rahdattiin kulttuuri lähinnä Euroopasta, Pietariin. 

Palauttivat muuten lain naisten lyömisestä vanhaan versioon, eli taas saa omaa akkaansa piestä ilman pelkoa edes sakkotuomiosta. 

Naurettava kansa, naurettavat johtajat.


Slava Ukraini!   


                       

Smert Putinu! Death to Putin!

Kuolo viikatteen

viiltää irti pään

Putin-paskiaisen!

(näin toivon, rukoilen.. tänään!)




Torstai toivottomuutta täys',


Sus'

1 kommentti:

Timo Kyttä kirjoitti...

Näin on! 👍🏻

Värihaaste - keltainen

 Koitti kevään väreistä suosituin, puskea esiin läpi hangen!! Kohtalonsa säälityin, tunsin kuoleman hallan, aamuöisen,  vievän kaiken kasvan...