09 marraskuuta 2023

Still Alive II (jos joku tietää missä I-osa on niin kerro toki..)

 Niinhän se sitten saatana siis shäätnä säikähti ja lähti eli katosi, se I-osa, tästä postauksesta. Laijton II-osan myös bittiavaruuteen ja aloitan alusta:


Hyvää marrakeshkuuta, on juuri kääntynyt hetki eli tunti ja ysin minsaa torstain puolelle.


Soimaan Miley Cyrus ja cover Heart of Glass, Blondien hyvä rykäisy jeesh!! Tähän post siis alkper)


Sen minkä aiemmin tänne laitoin, kirjoitin, oksensin sanoja, -tuksia, runoutta..se naamakirjan omaisuutta jo lie;) Mitäs, mitäs...siellä aion vaikuttaa, kirjoitan tämän jos jolla kulla mieli mustuvi,

kuulevi, luulevi, mitään, mistään, pelko perseensä viilentää, jäätyvi, sorsat jaloistaan. >Riki mastoistaan raapien alta sillan noen silmille. Meni hei heiks!!Sus' suomalainen shamaaniopiskelija. Mielenseikkalija. Avatruusmatkailua jo vuodesta 2000.Hu-huu, pöö-lö-llö huilaileilailessaan huh-uu-yöhön kysyy. Kummeksuen töräystä fantin talven pakkasessa, palelevi, päätä itse kunkin kuninkaan.

Possu paarsi sukan parissa, soosineuloosissa, sekapäissään Hell's Grannies törmäilee. Be alert for HG¨s


Kas, sanat nämä höpöiset, hyvästit tapaamiseen asti, postaukseen seuraavaan,

auf viiterschen


p.s. .....

 

1 kommentti:

Pöllö kirjoitti...

Jos en olisi tiukasti köyttänyt itseäni jakkaraan kiinni olisin pudonnut, kun törmäsin Suteen pitkästä aikaa täällä - ou jees!
Sopivaan aikaan ilmiinnyit, luultavasti tänään (tai huomisen puolella) kun panen koneen kiinni, otan annoksen hormipulveria ja katoan.
Poika ilmoitti juuri Mursulle tulevansa huomenna ja kun on aika viedä hänet takaisin asemalle (tai ehkä jopa kotiin saakka), liftaan kyytiin ja menen Äidin helmoihin. Sieltä sitten kohti suurta maailmaa ja Siskon luo.
Jos löydän jonkun kelvollisen kortin jonka kehtaa lähettää, yritän muistaa postittaa sen!

Makoisaa marraskuuta!

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...