07 lokakuuta 2024

Ei Mainoksia! Uutta Susi-taulua odotellessa...

 Kopsaanpa tähän Facebookin Jyväskylän Puskaradio -ryhmään laittamani postauksen, sen verran asia mielentilaa ..hmm.. ei nyt häiritse, ehkä aavistuksen ärsyttää, mutta lähinnä olen repinyt tästä hupia😁.


    "EI MAINOKSIA -kyltin asettamisen jälkeen olen saanut vain muutaman kerran ns. ei toivottua postia. Yhden     perussuomalaisen kanssa joutui oikein vääntämään rautalangasta että yhden puolueen mainoslehtinen ei ole         yleissivistävä, puolueeton tarkkailija, tai julkishyödyllinen julkaisu vaan se on sen puolueen mainos. Mutta         meni heillekin jakeluun etteivät jakele minun postilootaan mainoksiaan.

    On vain yksi ryhmä joka katsoo oikeudekseen olla välittämättä henkilökohtaisista rajoistani,                   uskovaisten yhdistykset eli uskonnot.
    Säännöllisin väliajoin löydän postilaatikostani Jeesus-propagandaa.
    EI TARKOITTAA EI!!
    Kiitos!"

Sellaista kitinää tällä kertaa. Kun ei ole enää isoja ongelmia itsellä mistä kitistä niin sitten näitä pienempiä... , niitä riittää!! ;D

Vaan odottelen onnessani uusinta Susi-taulua!! Törmäsin kauppiaaseen Naamakirjassa ja ihastun kertavilkaisulla, kun hain kuvan uudestaan esiin, se olikin jo menoa <3

Kuvassa on niin paljon tunnetta että oli aivan pakottava tarve saada se omalle seinälle. Sijoitan sen susi -sarjaani, ollen aikajanalla se piste kun pennut ovat kasvaneet ja lähteneet (ei-susimaisesti) maailmalle ja he ovat kahden, siis minä ja tuo salainen rakkauteni, aouuuu, missä viivyt oi alfa-naaraani??

Sudet nojailee

Luovutus-, toimitus- ja maksupäiväksi sovittu tiistai 22.kuluvaa kuuta eli vielä tässä muutama yö levotonta kieriskelyä kunnes viidestoista päivä taas saapuu ja susi-taulu on seinällä (paikka katsottu).

Sitä ennen saapuu kokeiluerä Temulta, saas katsoa mitä paketista löytyy ja kuinka monta niistä on sitä mitä tilasin, on kuulemma hieman lottoamista tuolta tilaa. Peräti 11 euroa ja risat laitoin menemään (ja istutin puun hintaan 32 senttiä), enkä pelkkää piristävää krääsää, vaan tilasin myös muutaman paketin kitaran kieliä, niitä kun vaihtaisi mielellään useammin vaan kun ovat noin 8 kertaa kalliimpia kuin nyt tilatut, huoh.. .
Kamppailen tässä omatuntoni kanssa sillä hieman ketuttaa tilata tuolta, sillä ne laitetaan tulemaan lentokoneella, ja sehän nyt on suoranaista ilmansaastuttamista kaiken maailman tilpehöörin tilaaminen toiselta puolen maailmaa. Vaan kun olen köyhä, ja köyhdyn tulevan neljän (ainakin) vuoden aikana lisää, kun Purran sakset leikkasivat jopa indeksikorotukset, niin ei hyvä😟.. .

Selitettävä tekstissä esiinnoussut ristiriita - olin varannut satasen jotta uusin vaatetusta, vaan sain lahjaksi kengät, löysin ilmais-kirpparilta syyshousut (North Ice, kuin pakasta vedetyt) ja muuta hyödyllistä vaatetta joten ne rahat pystyi sijoittamaan taiteeseen, muutoin ei olisi ollut varaa ellei karma olisi järjestänyt tarvittavia, onneksi olen tehnyt hyvää varastoon;)



Kummallisia lintuja, taitavat olla niitä vihaisia, pesiytynyt pihakadun (osa Kauppakadusta
on määritelty pihakaduksi jossa kaikki toimijat ovat samanarvoisia) puustoon.




Mimmiä ulkoiluttamassa, mun koirankorvike <3 .
Tai siis koira ihan koira mutta ei oma.. .


Sellaista Su'enpesästä, toivotan hyvää alkavaa talvea, tulkoot tolkun pakkaset, metreittäin lunta ja rauha maailmaan, kiitos.

Sus'

Niin söpöjä että meinaa sy'än pakahtua rinnassain <3

3 kommenttia:

Pöllö kirjoitti...

Susitaulu on kyllä niiiiin ihana!
Toi Temu on vähän sellainen kaksijakoinen juttu - itse ei olla uskallettu sieltä tilata ainakaan toistaiseksi mitään. Ei välttämättä niinkään sen vuoksi, että ne tulee lentokoneella, se lentskari tulee sieltä ilman niitä suomalaisten tilaamia tavaroitakin, luulen ma.
Vaan se, että mitä sieltä saa.
Mutta onhan sekin melkoista silmään pissimistä, että innoissani menin tilaamaan tai jos tarkkoja ollaan Mursu tilasi mulle uuden Taika -mukin sarjan jatkoksi, Iittalaa siis. Ja ihan heidän sivuilta. Vasta sitten maksun jälkeen menin tarkistamaan epäilykseni: mukit tehdään Thaimaassa. Ihan niin kuin Muumi -mukitkin.
Mä olisin voinut käydä ostamassa sen mukin 30 kilsan päästä Cittarista, mutta säästettiin dieseliä ja luontoa.. kun ilmasto oli jo pilattu tuomalla ne mukit lentskarilla maahan.
Mutta: onhan suunnittelija sentään suomalainen, se pelastaa kaiken - eikö?

sami niilola kirjoitti...

Ei ole temusta tullut tilattua. Yksi pirun yrittäjä mikkelistä kusetti meikältä 499e. Ei tullut tilausta eikä määrä aikana tekemäni peruutus auttanut asiaa. On isoissa talous vaikeuksissa mokoma yritys.

Pöllö kirjoitti...

No voi perse - onko mitään tehtävissä?
Siitä mun mukista, joka on pikkusumma ton rinnalla, tuli just ilmotus, että toimitus viivästyy.

Mä ootan sormet ristissä, kun tilasin Mursulle housut (oltiin tyytyväisiä kun vihdoinkin löytyy tarpeeks isoja vaatteita - no löyty liiankin isot 😄), että saanhan varmasti rahat takas kun palautin ne.

Ei Mainoksia! Uutta Susi-taulua odotellessa...

 Kopsaanpa tähän Facebookin Jyväskylän Puskaradio -ryhmään laittamani postauksen, sen verran asia mielentilaa ..hmm.. ei nyt häiritse, ehkä ...