15 tammikuuta 2023

Sunnuntain sillisalaatti maistuu juhlineelle.. .

 Ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi Mämmilä -sarjakuvan (10 albumia) kovakantiset painokset, kaksi kappaletta. Yksi oli jo hyllyssä. 1. ja 2. sisältää 3 albumia per ja 3. 4 kpl eli nrot 7-10 joista 10 oli lukematta. Yksi parhaista Suomi-kuvan kuvaajista, tietyn aikakauden rehellinen tulkki, näin mitä näin ja piirsin, näin sen ja koin myös Tarmo Koivisto!! Nosta hattua suorituksesta!


Ja sitten jotain aivan muuta:


Bugatti 1937

Näitä lottovoittajan pirssejä.Jyväskylässä järvi jäätyi jännästi tässä joku päivä, ja sukat mallia Kuokkala ovat julkituodut! Kuokkala siis JKL:n kaupunginosa  
Ihmeellistä rakennustaidetta!!Koirien lainasto!!!
Älkää unohtako kun ulkoilutatte koiraa että sillä on oma rytminsä, ja viestikeskuksia pitää saada "lukea".  Jänikset haukkua pystyyn: - mokomat töpöhäntäiset biljardipallot, liian vikkeliä suunnanmuutoksia...
Nokallaan koiruus lukee, verkostoituu virtsalla!


Myles Kennedy jeesus-valossa.

Lisää arkkitehtuuria!Aubrie Hepburn! 
Hänen kuvansa julkaiseminen ei vaadi itään perusteluja.Sanat Emman ja Matildan biisiin..

Parasta lyriikkaa mitä olen kuullut viiteen vuoteen!!


Kaikki tämä saa pään raskaaksi...


..onneksi ei tarvitse liikkua vessaa pidemmälle ;DDHyvää sunnuntaita!,Sus'


4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Mulla on sellainen mielikuva että pojallanu, joka ainakin teininä oli sarjakuvahullu, ja itsekin vähän piirteli niitä, olisi omistanut jonkun Mämmiä-teoksen.
Hieno Bugatti ja jänniä rakennuksia.Hyvää tulevaa viikkoa Sus🦝

sami niilola kirjoitti...

Muutama rakentajan painajainen. Mutta upeita ovat. Heh, aikamoinen tuo bemarin muutos.

Timo Kyttä kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut! Mullakin on täs kuus, mutta ihan tua viime tingas. Ja näkyi tuolla tutkittu tieto, että me tammikuus syntyneet saadaan vähemmän synttärilahjoja kuin muut... Audrey on kyllä yks kaikkien aikojen näteimpiä kaunottaria, mulla My Fair Lady oli toinen hankittu DVD ihan sen takia.

vilukissi kirjoitti...

Isoosti synttärionnea, jälkijunassa mutta etpä tuosta ehkä nuorenekaan, enää. Nukkuminen on aliarvostettua, se on pehmeä ja kiva kaveri, joskus päikkäreilläkin. Hienoja kuvia, kertakaikkiaan.

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'