01 kesäkuuta 2023

Vuonna 2019 tänä aamuna kello 8, heräsin ja sanoin:

 - Nyt se on loppu! 

Ajatuksena, vaiti, jatkui: Ai mikä on loppu? ... niin, viinanjuonti on loppu, kännihakuinen, nii joo.. ai on vai? 

Päätin jouluna 2017, vajaa kk ennen viis'kymppisiä, että kännien vetäminen saa loppua. Olin puntaroinut kylmän viileästi, selvinpäin, että mikä tässä maailmassa, elämässä on se minkä tekemisestä minä nautin kaikista eniten? No ajattelu. Ja siihen tarvitsee toimivan muistin. Alkoholi taasen tyhmentää nimenomaan muistin kautta, ei vaan enää muista samoja asioita kuin aiemmin sillä tieto varastoituu soluihin ja alkoholi lanaa joka ryypyllä muutaman satatuhatta solua. Ties mitä arkistoja. On ollut kokemuksia, tapauksia että muistaa että on tiennyt oikean vastauksen aiemmin, mutta sitä tietoa ei nyt vaan enää löydy. Mihinkähän lie hävinnyt ja miksi.. juujuu!

Joten peli oli selvä, tapa itsesi tai lopeta juominen. (olen käyttänyt tuota -taktiikkaa jo vuosikymmeniä, mitä sitä tuhlaamaan aikaa.. aina on löytynyt parempaa tekemistä, tosin kaksi kertaa päästin pirun valloilleen, ihan kokeillakseni pystynkö ylittämään sen kynnyksen. Toinen kerta oli jo hengen kanssa pelailua, huh.. elämäni on. 

Absolutistiksi ei tarvitse heittäytyä, inhoan äärimmäisyyksiin menemistä ilman tarvetta. Ja sitä paitsi koen että pitää mennä sen pisteen yli että on selvinpäin ja pysyy siinä. ei, minun psyykeelläni mennään yli ja otetaan haltuun. Olen näiden 4 vuoden aikana juonut ehkä eka vuoden kolmen kokeilukännin (ostin siis alkoholia kännin verran ja koitin ottaa että eikö muka maistu. Aina kun alkoi/alkaa nousta päähän, tuli vastenmielisyys-reaktio jonka sinne ajattelin, ohjelmoin eli psyykkasin sen joulu-17 ja kesä-19 välisenä aikana) lisäksi kolme kertaa vähän enemmän, eli pidentänyt sitä hidasta juomista, lähinnä Tallinnan risteilyillä. Kokonaismäärä laskenut joka kerralla, en vaan kestä krapuloita yhtään.


Siksipä onkin aiheellista julkaista maaliskuussa väsäämäni sanoitus kesäbiisiin. Koitan tarjota sitä ennen josko jotakuta levytysfirmaa kiinnostaisi, löytyisi oikea artisti. Teostot olisi kiva bonus köyhän eloon.


Kesäkuumakiirekiimakänni


Ch:

KesäKuumaKiireKiimaKännis

jopas vain se sieluain mun pännis'

Jos

KesäKuumaKiireKiimaKänniin

menis sivu suun kesän lyhyen hetket...


"Siis radalle vaikka syän märkänis'!


1.

Pitkän talven suunnitellen, Koko kesän!joka hetken

Läpi kevätväsyn taistellen, koko kesän, joka retken!


"Otetaan tippapullot völjyyn ja yx hoitsu kylykeen, ni jo vain kulokoo!!


2.

Toukokuussa paistatellen, kilossa auringonsäteen

kesäkuun ensimmäinen, rakeet rajuilman sateen


" Stana ko lyö peltiä paskaks' vakkuutus onneks korvoo..!"


CH:


5K

kuin kultahiput kertyy kokemukset ränniin

5K

Kaasu auki kesän lyhyen hetket


"" -merkeissä olevat on potilaiden, tms. välihuutoja, sliippari-tyyliin;)

San. 

Sus'

12032023


Oikei hyvää alkanutta kesäkuuta koko sy'ämmestään toivotteloopi


Sush'


3 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Oikein hyvää ja lämmintä juhannusviikkoa ja itse keskikesän juhlaa. Yö on ensi yönä lyhyimmillään.

Sus' kirjoitti...

Sitä samaa, hui hai ja helmiä Possuloille!!

J. S. Vila kirjoitti...

The musical video that you insertes innthe article is good músic. They remember me the films of the América far west. Have a nice and fun summer.

Kevään merkki - Sus' vetää kuontalon sileex! Aouuuu...

 Tähän piti tulla ennen -kuva, muistin että se pitää ottaa kun hiustenleikkuuta oli jäljellä noin 3 minuuttia. Kolmesti muistutin itseäni as...