10 heinäkuuta 2023

Heinähommia

 Lienee 43 vuotta eli joskus 1980 kun olen oikeasti ollut pellolla, heinänteossa. Nykyään kaikenlainen heinäkuussa tehrty tekeminen on siis heinähommia kun ei niitä alkper oikeita enää ole tehtäväksi. Tai kai olisi jos oikein etsisi heinäsuovaa neulatehtaasta;D


Parranpärinää.. . Olen antanut leukaperiin 
kasvaa pensaikon. Tällä hetkellä
noin 6-7 senttinen, kuva vanha ja uutta ei
saa aikaise4ksi, olen teknisessä takapajula-
asetuksessa eli netitön (vaihteeksi toimii hetken, näin yöllä),
ja puhelin iänikuinen Doro.


Itseasiassa olen viihtynyt hyvin netittömänä. Ei stressaa maailman pahuutta ja paskoja uutisia kun ei niitä lue (vrt. netillisenä joka aamu 2 h uutisia), ja uutislähetys päivässä pitää kuitenkin päätapahtumista kartalla. Tosin viimeisin suuri venäläinen kansannäytelmä prikooshinin vallankaappaustankkiajelu meni vähän ohi vaan onpa outo juttu, jopa venäläiseksi.

Hehän tekevät uutisia lähinnä vaikuttaakseen oman maan kansalaisiin vaan tuota shöytä ihmetelen jotta mitä sillä ajetaan takaa... hmm... outo maa, puto johto, ihmeellisen laiskoja kansalaisia, mukautuvaisia, silleen edesvastuuttomia etteivät välitä havonpaskaa omasta tai maailman tulevaisuudesta, kunha on asunto, vähän rahaa, vodkaa ja televisio mistä tuuttaa venäläisiä krbolisarjoja...tuskin niillä kunnon saippuaa on kun länsi ei toimita. Heh, ilkeetä.. . Vaan ilkeämpiä ovat veljeskansalle, kusipäät. Smers Putinu!!

Pakko hehkuttaa eli se toimii!! Näin jokunen vuosi sitten telkkuohjelman missä useampi henkilä todisti seuraa: kun on pesemättä hiuksia shampoolla, eikä käytä siis kuin vettä, niin 6 viikon jälkeen hiusten pitäisi lakata rasvoittumasta, hilseilemästä, jne.


Tämäkin vanha kuva mut laitetaan nyt
kun aiemmin niin kovin varjelin tätä
"julkisuutta". Hih!! Tiukkana... .


TOIMII!! Olen ollut huhtikuun 12. jälkeen pesemättä myrkyillä, vain vettä ja hierontaa. Ei rasvaa, ei hilsettä. Ottaen huomion että käytin hilseshampoota 40 vuotta niin on jokseenkin ääliömäiseksi tekevää tajuta että murrosiän hormoonihyökkäysten jälkeen ei olisi ollut tarvetta käyttää shampoota. Se shampoo siis itsessään piti ongelmaa yllä. Olen tyytyväinen että tajusin kokeilla, jäi pysyväksi käytännöksi. Itseasiassa moni on kehunut hiuksia, kysellen mitä olen tehnyt ja naiset vallan että mitä ihmeainetta käytän kun on noin luonnollisen näköinen ja pehmeän taipuisa jne. Siinäpä nieltävää kun sanoo että vettä, vettä ja lopuksi vedellä huuht3elu. Ihanaa!! Tässä vielä Iiris Heikkisen vastaava kokemus, tämän asian soisi leviävän, jäisi yksi turha myrkky pois luontoa pilaamasta. ja nyt -  ennen kuin esittelette ne neljäsataa syytä miksi se toimii ehkä muilla mutta ei ikinä minun kohdallani koska..niin, kokeilkaa. Tai vaietkaa, ei jaksa vängätä vastaan musta tuntuu-argumentteihin kun oma, ja monen muun, kokemus kertoo toista.

Ilmassa on hlötasolla muutosta, taidan pitkästä aikaa muuttaa fyysistä olinpaikkaani, eli asuntoa katselen. On aika jälleen olla sivussa, syrjässä, maalla. Tuskin 30 km kauemmas JKLn keskustasta pääsen vaan eipä ole tarvekaan. Aiemmin kelailin että Lappiin olisi kiva muuttaa viettämään loppuelämä vaan taidan jymähtää Jyväskylän alueelle, mini-Lappi!

Olisi yksi rockenroll-projekti valmiiksi suunniteltuna, biisejäkin kirjoittanut tukun, sanoituksia enemmän. pitäisi löytää muutama hengenheimolainen, tahtoisin kerran elämässä soittaa yhden hyvän keikan, sellaisen jolla näytetään mistä se kitararock kumpuaa ja kuinka sen saa kuulostamaan hyvältä, sanoman kera. Saas nähdä.... Olen niin teoritisoitunut viim3e vuosina että kaikenlainen tekeminen on jäänyt taiteilua ja pullonkeräystä lukuunottamatta vähäiseksi. Toisten puuhaa saada aikaiseksi, minä suunnittelen;)


Vaan hyvää kesän jatkoa, tulkoot helle!!Sus'    

Tämä biisi eli One horse town by Blackberry smoke, tuli jäädäkseen.
Edelleen toimii ja kolisee vaikka pari vuotta jo ollut tehosoitossa.
Yksinkertaista, kaunista, hyvät sanat ja sielukas ryhmä.
Jeeeee!!


PS Sekoilin vanhan blogin kanssa, meni tämä kirjoitus ensin sinne. Noh, jäin sitten tutkailemaan että onpas täällä ollut liikennettä, ja edelleen kuukausittain käy joku 50 mikä on aika oho! Löysin tilastopiikin - Heinäkuun ensimmäinen päivä kaksi vuotta sitten siellä oli huima luku, melkein 20 000 kävijää, jaiks!! Olen ollut suosikkiblogisti, ei blogistaniassa, vaan Robostaniassa, kaikenmaailman vakoilubotit ovat tarkkailleet, käytin tuolloin kohtuu rajua kieltä ja trump, putin jne sanoja jotka takaavat NSAn uteliaisuuden, esimerkiksi. 
Elämä on. Bloginpitäminen se vasta onkin;DD

3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Hyvää kesän jatkoa,ja kiitos pitkästä kommentista,vastaan siihen myöhemmin,tämä viikko kun on työntekoa aamusta iltaan.Hyvä että sulle auttoi pelkkä vesipesu Itselläni ei hilsettä mutta näin kesän kuumuudessa/kosteudessa päänahka kärsii,ja olen käyttänyt vauvashampoota,itselleni toiminut hyvin.

Timo Kyttä kirjoitti...

Mullakin on some-elämä mennyt hiljaiseksi blogistanian puolella, omat julkaisut saa aikaiseksi mutta muualla tuloo huonosti vierailtua. Mutta kiitos kommentista taas taannoin! Itselläni on riittänyt aika hyvin kun vaan jotain shampoota vedän pari kertaa viikos ehkä, lyhyillä hiuksilla riittää vähempikin. Toinen vastaava on dödö, jotkut ehkä tarttee, mutta kannattaa tosiaan testata onko itte niitä jotka pärjää ilman. Mulla jää useinmiten välistä ja kun käytän, niin se on jo 10v ollut sellaista suolakiveä. Vastaavaa vois kuulemma tehdä ittekin vedellä ja suolalla, netistä kai löytyy.

Sus' kirjoitti...

Kiitos kommewntesita;)

Saturday Classics 220624

 Electric Mary on australialainen rokkikukko-orkesteri😂 joka EI kuulosta Ac/Dc:ltä... ;P. Tämä kyseinen biisi on hidas, eeppinen, raskassou...