13 maaliskuuta 2024

Rush Sujeksen matkassa

 Minä tykkään Rushista kuin se kuuluisa hullu siitä puurosta. Bändi on perustettu 1968 jolloin synnyin, ja ensimmäinen levy tuli ulos 50 vuotta sitten:Vaajakoskelainen (tuolloin Jyväskylän maalaiskuntaan kuuluva, nykyisin Jyväskylän kaupunkiin) nuorempi pappi, maanlaajuista mainetta  pitkätukkaisena ristirokkarina niittänyt, ja siis pastorina uran tehnyt Tarvo Laakso esitteli kyseisen orkesteri minulle soittamalla Moving pictures -levyn ja ensimmäisestä, Tom Sawyer, biisistä lähtien olin myyty!! 

Tämä tapahtui 1984 eli kolkyt vuotta siitäkin siis jo. Aika, tuo jännä määre mikä meitä ihmisiä piinaa milloin verkkaisuudellaan, milloin riittämättömyydellään.


Seuraavaksi jotain aivan muuta, eli pari kaunista autoa! Olen autokuviin ihan hulluna, onneksi niitä on netti tulvillaan, iiiiihanaa!!💓


Jaguar E-type roadster
Upea vihreän sävy!!

Mercedes Benz 300 SEL -70
Tykkään erikoisesti päällekkäisvaloista!

Siinä pari kaunista esimerkkiä ajasta kun autot vielä erotti toisistaan ulkomuodon perusteella, nykyisin ei ilman merkkiä meinaa tunnistaa, tuulitunneli on hionut pois kaikki särmät ja siistit yksityiskohdat. Tulisipa ensin sähköautot joka paikkaan ja sitten saataisiin toimimaan fissioreaktori, eli energia muuttuisi liki ilmaiseksi niin voitaisiin palata muotoilussa vapaampiin linjoihin kun energiankulutuksella ei olisi niin väliä. Ihana <3 visio!!


Kissanruokintaa:
Hukkasin kuvan tiedot mutta taisi ottaa yli 72000 otosta ennen kuin tuli täydellinen, se mitä haki. On kyllä hieno kuva, täytyypä etsiä ne speksit (jos joku tietää kuvaajan niin laittakaa kommentteihin).


Sellaista, nyt on muuten kaksi kaktusta, kunhan nyt en kastelisi liikaa.. .


Hyvää pikku-lauantaita,


Sus'Rush - Closer to the Heart


4 kommenttia:

Pöllö kirjoitti...

Tuutkohan sä ees YHTÄÄN kadeksi, kun kerron, että oon saanut useammankin kerran istua Jaguaarin sekä etu- että takapenkillä? Et varmaankaan, mutta kunhan nyt kerroin.
Ja ei, älä kysy tarkempia speksejä siitä. Tiedän vain omistajan ja auton kotipaikan :) Ja jos värin olen oikein tunnistanut se on musta. Voi myös olla niin tumman vihreä, että sitä ei juuri mustasta erota.

Kiitos pöllökuvista - tulivat perille 🤗
(Samaan aikaan puh.operaattorin vaihdon kanssa ja sehän ei mennyt täysin niin kuin römsöössä, mutta mitä tosta)

Sus' kirjoitti...

No, en oo kade määräänsä enempää, enemmänkin onnellinen että olet saanut kokea vaarallisen metsän iso kissan pehmeää tassuttelua!!!!

Puh.operaatiosta tulee luultavasti Pöllömäinen päivitys, jään odottamaan hymy karehtien suupielissä ;P

Jael kirjoitti...

Hyvä tuo Rushin kipale Ei oiken tuttu minulle,mutts nyt in.Hih,aika hyvä tuo kuva missä kisut saa osansa maidosta🐈🐈.Älä vaan kastele liikaa kaktuksia,onnistuin tappamaan esim.aloe veran liialla kastelulla.

Sus' kirjoitti...

On 3 ml ruisku kaktuksen kastelussa apuna, ruiskauttelen siitä parin viikon välein sen ruiskullisen, sukin liikaa, täytyy seurata. Jos Rush kolisee niin siinäpä sulle kuunneltavaa, on nimittäin 19 studio-albumia ja kuutisen livelevyä!! Alkupään levyt on aika kiharaistakin progea vaan 1981 alkaen voisi määritellä enemmän hard rockiksi.

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'