17 maaliskuuta 2024

Valaistumisesta I

 Kun alkaa miettimällä miettimään, kysymään isoja ja päättää ettei lopeta ennen kuin saa jotain vastauksia, saattaa käydä kuten minulle.

Aloin vuonna 1991-93, kun kaikki mitä olin aloittanut (opiskelu, työharj, levyn teko musa)) viimeisen 3 vuoden aikana, meni pieleen ja syy ei ollut itsessä (muutoinhan siinä mitään miettimistä ei olisi ollutkaan), niin tuumin että nyt istun persiilleni ja alan miettimään, lähinnä mikä on elämän tarkoitus, ja mietin niin kauan että saan jotain tolkkua elämään. Tuumin että eihän elämä voi olla täysin sattumanvaraista heittelyä miten sattuu, sitä täytyy voida jotenkin pystyä ohjailemaan omaa kohtaloaan, elämäänsä, omilla valinnoilla ja teoilla.

Niin siinä meni vuosia, ensin mietin että mitä se ajattelu on ja kun sen sain selville, aloin tutkimaan kuinka ja miten siihen voi vaikuttaa, tehostaa sitä, muuttaa aivojen, psyyken, protokollaa ja saada lisää tehoa ja lopulta... 


valokuva kutri.net


Mietittyäni ankarasti 9-7 vuotta, sain, tai koin, valaistumisen. Tammikuussa 2000, Puuppolassa, Jyväskylässä. Istuin ulkona nuotiopaikalla ja katsoin tähtiin - yhtäkkiä sieltä kimposi silmään kirkas säde ja tunsin kuinka ymmärsin asioita, ne linkittyivät yhteen isoksi kokonaisuudeksi. En löytänyt elämän tarkoitusta mutta löysin oman elämäni tarkoituksen. Ajatteluni muuttui kolmiulotteiseksi, väreiksi, ääniksi, hajuiksi ja mauiksi sekä eteenpäin liikkuvaksi, kuin elokuvaksi. Kun ajattelin jotain asiaa, näin siitä filmin. ja kun kuva pitää sis. tuhat sanaa niin liikkuva kuva miljoonia sanoja. Saavutin harmonian, täydellisen rauhan (johon kyllästyin 3ssa viikossa ja napsautin pyörän jälleen liikkeelle, en ole koskaan pitänyt pitkiä lomia ajattelun kanssa), ja voisin sanoa että saavutin uuden tason jota nimitän kolmanneksi. Ykköseltä, kakkoselle ja kolmoselle, seuraava on vitonen ja sit seiska jne (alkuluvut). Luulen että saatan saavuttaa jos elän pitkään, tason viisi. oih, siletä näkisi jos seiskaan joka alkaa olla jo hc-tiedontaso sillä tasot ei kasva yksi plus yksi on kaksi vaan kolmannelta viidennelle on on kolmastaso potenssiin jotain..(en ole perehtynyt siihen matematiikkaan, ei kuulu minulle).


kuva - pixabay


Niin, minun ei tarvitse uskoa asioihin, minä joko tiedän, tai en tiedä, tai sitten sitä tietoa ei kuulu minun tietääkään. 

Voi sanoa että olen tullut tietoon. 

Valaistunut.


Seur. V II - mitä teen tällä tiedolla


Sus'



Ei kommentteja:

Pelin historiaa..

Areenan sivu lle, hyvä dokumentti Monopoli n historiasta, kuinka kaikki onkin toisin kuin aina on sanottu olevan, ja sitkeästä taistelusta t...