17 toukokuuta 2022

Berliiniin pitäisi..

 ..mennä tämän testin mukaan. On kuulemma henkinen kotini. Itse menisin sinne jotta voisi sanoa Ich Bin ein Berliner, kuten Kennedy puheessaan. Ja siksi että toisen maailmasodan taistelupaikkoja olisi kiva nähdä livenä.


Tai Puolassa voisi olla halvempaa, kävisi sieltä päiväreissun.. hmm..



Olen tuuminut vielä kerran tai kaksi muuttaa, ensin maalle, sitten pohjoiseen maalle. Niihin väleihin voisi mahduttaa kuukauden, pari ulkomailla asumista, läheltä koska en voi lentää kun annoin lupauksen (ed.blogista löytyy) julkisesti Greta Thunbergille. Ja aion sen pitää (lukuun ottamatta force majoure syitä).


Täytyy miettiä,



Sus'



Spinal Tap -kulttileffa saa jatkoa, lue täältä lisää!

Videoklippi yksi ensimmäisen leffan parhaista kohtauksista, tulee pojille pikku
mittayksikkövirhe ja massiivinen efekti menettää hieman toimivuuttaan ;DDD


3 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Aika vähän on rokki elokuvia tullut nähtyä. School of rock,,Waynes world..

Timo Kyttä kirjoitti...

Täytyy myöntää, että mulla on kyllä koko Spinal Tap näkemättä... oon kyllä kuullut siitä paljon, ehkä pitäisi. Mutta voi olla jo kaiken hehkutuksen jälkeen odotukset liika korkeella ja sitte petyn.

Sus' kirjoitti...

Ei siihen oikein voi pettyä, on se vain niin posketonta kphellusta. itselläkin oli odotukset korkealla, ja sit ne vaan toteutui;DD

Pelin historiaa..

Areenan sivu lle, hyvä dokumentti Monopoli n historiasta, kuinka kaikki onkin toisin kuin aina on sanottu olevan, ja sitkeästä taistelusta t...