21 toukokuuta 2022

Saturday Classics 210522 Unelmoi

 Korona jyllää vaikka ei puhutakaan, jää sodan ja lakkojen jalkoihin, niin ja NATOn. Jännitteet kasvaa, ahdistaa. Oma elämä ei yleensä, eikä omat suhteet, oleminen, meno, ei ahdistusta, tuskaa, vain haihatusta ja pyh! Ja eteenpäin.. vaan kun maailmanpalon paska uhkaa, ja eniten opiskelluin aiheeni on toinen maailmansota josta tiedän niiiiiin paljon että pahuuttaan vaikeaa ylittää, (vaan hyvin yrittävät venäläiset, monta tapaa matkittu suoraan natseilta). niin alkaa ahdistaa, maailmantuskaa koen, prlkään meidän kaikkien psta, en itseni enkä yksilöiden muutenkaan. Vaan koko hela porukan. torakat, rotat ja muutama hassu ihminen - dystopiat irtoaa helposti

Ei siis  auta muuta kuin unelmoida,  ajan kanssa moni unelma on tullut toteen! Ainoa mitä voin tehdä, on unelmoida, laulaa Everlyn Veljekset:



All I have to do is dream


"I have a Dream!"

Martin Luther King, Jr.

(linkistä puheeseen)


Larkin Poe - All I have to do is dream

Tulleepi aivan eri fiilis kun tytöt unelmoi.. ;D


Lissee klassikoita täältä.




Unelmoituvaa lauantaita.....



Sus'



P.s. Jos olisin Joe Biden, pistäisin Erdogänin, sen Turkin halvatun diktaattorikokelaan. Koittaa ratsastaa kahdella tuolille, ei tällaiset listat vetele alkuunkaan. Mistä näitä putininerdogän/ym pellejä oikein putkahtaa, jatkuvalla syötöllä joku urpo huutelee. Tämäkin onnistunut painamaan paikallisen rahan (liira devalvoitunut 70% kevään aikaan) suohon, ihme ääliö..osaa mmielestään talouspolitiikkaa, aivan yhtä hyvin kuin Hitler strategista sodanjohtamista. Gröfaz! (tarkoittaa ironisena lyhenteenä kaikkien aikojen suurinta sotapäällikköä)

5 kommenttia:

Einari Sinappi kirjoitti...

Ei voi kuin unelmoida ettei noita/näitä sekopäisiä despootteja olisi olemassa laisinkaan. Muttei tule se tapahtumaan meidän elinaikana. Jos ikinä.

Biisi oli yllättäen tuttu vaikka menee ohi oman musiikkimaun. Kaunis kpl.

sami niilola kirjoitti...

Maailmassa on, on ollut ja tulee aina olemaan samanlaisia halukkaita maailman herraksi. Ei vaan tule onnistumaan. Historiasta kyllä löytyy suuriakin sotapäälliköitä. Mutta ei nykyiset.

SusuPetal kirjoitti...

Tämä on kyllä niin ihana <3

Sus' kirjoitti...

Nääh kannata käyttää hyvää unelmointiaikaa minkään despoottisen olemassaolon mitätöimiseen. Yksisarvisia peliin jotka paskoo sateenkaaria, siinä olisi Putinillakin hetken miettimistä jotta minkäs flunssalääkkeen otin? ;DD

lepis kirjoitti...

Ahistus helpottuu hyvän (kauniin) musiikin parissa, se on vanha totuus se! Valta tekee hulluksi näköjään ja sillehän myö ei mitään mahdeta. Olisihan joku tällainen loppusoitto Putinin uralle pitänyt arvata jo 2000-luvun alussa kun alkoi kikkailemaan, mutta maailma vain katsoi vierestä. Niin kuin aina näiden kanssa. Nyt vain on niin iso luu ettei jenkit lähde tekeen täsmäiskua, ei edes Turkiin.

Nautitaan hyvästä musiikista!

Mansikkaa vajaa

 ..on kaktus-tarha/kokoelma, nyt siis kolme neljästä. Suunnittelin jotta kolme kpl meksikoa,  ja sit mansikkaktus, ne on niin söpöjä <3 T...