27 toukokuuta 2022

Numerologiaa, tarot-kortteja, horoskooppeja ynnä muuta salattua tietoa

Numerologia

Numerologian salaperäinen maailma

Numerologian historia alkaa jo vuosituhansien takaa – sitä kehittivät alun perin kiinalaiset, intialaiset ja egyptiläiset, toisistaan tietämättä, mutta samoista lähtökohdista. Nykyisen länsimaisen numerologian perusta sai alkunsa Kreikassa jo ennen ajanlaskumme alkua. Tällä sivustolla käytän Kaldealaisten tietäjien ja maagikkojen perimätietona välittynyttä arkaistista järjestelmää, joka eroaa tällä hetkellä yleisesti käytössä olevasta länsimaisesta systeemistä melko paljon.

Arkaistisen järjestelmän taustalla on esoteerinen oppi ja ajatus jälleensyntymisestä ja karman laista. Syntymähetki ja käytössä oleva nimi värähtelevät kosmisten rytmien mukaisesti ja ratkaisevassa roolissa on nimenomaan käytössä oleva nimi ja sukunimi. Nimien/nimen vaihtuessa myös persoonallisuus muuttuu.

Numerologiassa ja astrologiassa on erilaiset periaatteet ja työtavat, mutta silti niillä on yhteisiä näkökohtia, jotka kytkeytyvät vahvasti toisiinsa numeroille annettujen planeettahallitsijoiden, geometristen kuvioiden ja ajallisten rytmien muodossa. Astrologian opiskelussa numeroihin sisältyvien värähtelyjen tuntemuksesta on valtavasti hyötyä ja nämä kaksi tieteen alaa tukevat toisiaan saumattomasti. Yhdessä nämä kaksi esoteerista oppia


  • Auttavat ihmistä löytämään itsensä
  • Auttavat ihmistä löytämään elämälleen merkityksen
  • Auttavat ihmistä saavuttamaaku on ensimmäinen mestarin luku, joka korostaa kykyäsi olla luonnollinen, aito ja hyväksyvä oma itsesi kaikkialla ja kaikkien seurassa. Sinusta loistaa erikoinen kiitollisuuden ja ilon energia, joka tempaisee helposti mukaansa ja josta on myös helppo tulla riippuvaiseksi. Ihmiset kokevat saavansa voimaa, energiaa ja arvostusta ollessaan seurassasi. Moni ei tietysti ajattele asiaa tällä tavalla, mutta siitä on kysymys silloin, kun toinen viihtyy seurassasi riippumatta siitä, mitä olette yhdessä tekemässä.

Sielun numero on 11

Mestarin numero kertoo sinun syntyneen tämänkertaiseen elämääsi kokeneena ja viisaana sieluna, joka on lapsesta saakka ollut tietoinen elämän korkeammista ulottuvuuksista. Ymmärrät asioita selkeämmin ja löydät asioihin ratkaisuja paremmin kuin kokeneemmat ja pidempään alalla toimineet ammattilaiset. Sinulla on edellisten elämien ja kollektiivisen tietoisuutesi ansiosta tavallista parempi muisti

11. Numero Yksitoista on mestariluku, joka auttaa Sinua katselemaan elämää korkeammasta tietoisuudesta käsin. Löydät suurimman varmuuden omasta sisimmästäsi ja tarvitset paljon omaa rauhaa.
Avainsanat: Opettaja, vastuunottaja, tiedonvälittäjä ja parantaja.


Persoonallisuusnumerosi on 11

Persoonallisuutesi on lempeä, ymmärtäväinen ja samalla herkästi loukkaantuva. Olet lapsesta pitäen kokenut olevasi hiukan erilainen, jolloin muiden seuraan sopeutuminen on vaikeaa. Todellisia ystäviä ei ole koko elämäsi aikana tungokseen asti, sillä monet hakeutuvat seuraasi vain apua, tukea tai jotain muuta hyötyä saadakseen. Sitten kun itse tarvitset apua, kääntää suurin osa Sinulle selkänsä


Itseilmaisun numerosi on 4

Itseilmaisun numero nelonen tukee loistavalla tavalla kaikkea mahdollista johtamista, opastamista, mentorointia ja kannustamista. Pystyt ilmaisemaan itseäsi ja puhumaan tasapainoa ja turvallisuutta lisäävällä tavalla, jolloin muiden on helppo luottaa ohjeisiisi. Organisoit asioita tavalla, joka kannustaa muita tekemään oman osuutensa turhia kyselemättä.le

4. Nelonen on järjestyksen ja materian numero, joka auttaa toteuttamaan omia suunnitelmia pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti. Osaat kantaa vastuusi tärkeistä asioista ja siksi sinuun on helppo luottaa.
Avainsanat: Voimakas, kestävä, rationaalinen ja tehokas.


Vuosinumerosi on 2

Persoonallisuutesi koetaan lempeänä ja ystävällisenä, jonka ansiosta ihmisten on helppo lähestyä Sinua ja avautua jo ensimmäisellä tapaamisella sen hetken mieltä painavissa asioissa. Positiivisuutesi ja iloisuutesi saa toisen ihmisen tuntemaan olonsa turvalliseksi, eikä Sinulla ole ongelmia löytää juuri oikeita sanoja lohduttamaan tai kannustamaan.

2. Kakkonen kuvaa tasapainoa, turvallisuutta, huolehtimista, vastuuntuntoa ja toisten ihmisten huomioonottamista lämpimällä ja kannustavalla tavalla.
Avainsanat: Uhrautuminen, levottomuus, omistushalu ja hyvä muisti


Sinun nouseva merkkisi on Oinas

Oinasnousuisena olet eläinradan rakastetuin ja rohkein pioneeri, joka rakastaa haasteita ja osaa tarttua tilaisuuksiin välittömästi niiden ilmaantuessa pelkoa tuntematta. Tällaisen ylivertaisen minäkuvan saavuttaminen ja ylläpitäminen edellyttää muutamien nousumerkillesi tyypillisten luonteenpiirteiden jatkuvaa vahvistamista ja tiettyjen käyttäytymismallien kunnioittamista.

Tarot, avain ikivanhan viisauden lähteille

Tarot-kortit sisältävät erilaisia symboleja ihmisen elämästä ja sen tapahtumista. Tarot-korteilla voit katsoa vastauksia esimerkiksi ihmissuhteisiin, rakkauteen, työhön, rahaan ja asumiseen liittyviin asioihin.


Sielunkortti

Tämä on tarpeettomasta syyllisyydestä vapauttava kortti. Oikeudenmukaisuus itseäsi kohtaan on tavalla tai toisella tuotava osaksi omaa elämää, jotta pääsisit toteuttamaan todellisia henkisiä kykyjäsi. Miekka tuomarin kädessä kuvaa ajatuksen selkeyttä ja tietoisuutta alitajuisesta syyllisyydestä, josta sinun on tämän elämäsi aikana pystyttävä vapautumaan. Mahdollinen katkeruus jotakuta toista ihmistä kohtaan perustuu vain siihen, että olet hyväksynyt syyttävän tai alistavan käyttäytymisen itseäsi kohtaan. Heti kun vapautat itsesi tarpeettomasta syyllisyydentunnosta, vapaudut myös katkeruuden taakasta. Sinä olet oman elämäsi ainoa oikea tuomari ja nyt on aika tehdä oikeutta itsellesi.

Syntymäaikaasi perustuva Sielunkortti ja sen energia imeytyy osaksi sinua syntymäsi hetkellä. Se on henkinen kehityspolkusi koko tämänkertaisen elämäsi ajan. Sielunsuunnitelmasi nivoutuu yhteen monien muiden saman Sielunkortin omaavien kanssa. Olemme tämän kortin välityksellä osa suurempaa kosmista joukkoa ja kohdatessamme saman Sielunkortin omaavia veljiä ja sisaria, voimme aina jakaa kokemuksia keskenämme. Jollakin mystisellä tavalla kehityspolkumme nivoutuvat toisiinsa ja meillä kaikilla on jotain erityistä opittavaa Sielunkorttikaimoiltamme. Suosittelen syöttämään alla oleviin kenttiin mahdollisimman monen tuntemasi ihmisen syntymäaikoja, jotta saisit selville, ketkä heistä ovat kanssasi samalla luokalla henkisen kehityksen korkeakoulussa.


Persoonallisuuskortti


Hallitsijatar on suuri äiti, joka huolehtii, rakastaa ja säilyttää samalla määräysvallan itsellään. Tämä kortti edustaa kasvua ja hedelmällisyyttä, jotka takaavat kaikille riittävän hyvinvoinnin myös - ja etenkin - vaikeina aikoina. Sinulla on täysi oikeus ja oikeastaan velvollisuus elää itse ylellistä elämää samalla kun huolehdit siitä, että apua tarvitsevat myös saavat sitä. Hallitsijattarella ei ole varaa uhrautua missään tilanteessa, sillä muista huolehtiminen edellyttää oman arvovallan säilyttämistä kaikissa tilanteissa. Elämästä ja sen iloista nauttiminen on ensimmäinen ja tärkein muistettava asia tämän kortin noustessa esiin.

Etunimien ja sukunimesi mukaan määräytyvä persoonallisuuskortti muodostuu kaikkien nimiesi kirjainten yhdessä muodostamasta värähtelystä, jota kuvaa joku 22:sta Suurten Salaisuuksien korteista. Tämän kortin sanoma on tarkoitettu tukemaan sinun persoonallista kasvuasi ja kehittymistäsi tasapainoisemmaksi ja vahvemmaksi ihmiseksi. Suosittelen tutustumaan tämän kortin sisältöön useamman tarotpakan ja tarotkirjan opastuksella, jotta saisit itsestäsi mahdollisimman laajan ja monipuolisen käsityksen. Tämä kortti on ikään kuin kuva Sinusta muiden silmissä ja toivottavasti löydät siitä eväitä itsevarmuutesi ja itsetietoisuutesi vahvistamiseen.

Kelttiläinen puukalenteri

Druidien alkuperästä on monenlaisia tarinoita. Heidän kerrotaan olleen muinaisia kelttiläisiä viisaita miehiä, papistoa pitkissä kaavuissaan ja liehuvissa parroissaan, kuten kuuluisa maagikko Merlin. On myös taruja, joiden mukaan druidit olivat miehiä ja naisia, jotka pitivät puita erityisessä arvossaan. Puusymboliikkaa käytettiin uskonnollisissa ja filosofisissa opetuksissa sekä heidän kalenterissaan ja kirjoituksissaan. Druidien puuhoroskooppi on maanläheinen, luontoon tukeutuva elämänkierron kuvaaja, joka pohjautuu puulajien ja ihmisten ominaisuuksien samankaltaisuuteen. Syys- ja kevätpäiväntasauksen vuoksi melkein jokaisella merkillä on kaksi ajankohtaa, joista voit etsiä oman puulajisi syntymäaikasi perusteella ja tutustua ”juuriisi”.

Jalava 12.1.-24.1. & 15.7.-25.7.

Laatu: feminiininen
Elementti: vesi
Onnenkivi: Kuukivi, tekee ihmisistä lempeitä ja myötätuntoisia.
Jalomielinen Jalava omaa silmää miellyttävän ”rungon”, hyvän maun vaatteiden suhteen ja vaatimattomat vaatimukset. Käytännöllisyys, hyvä huumorintaju ja rehellisyys tekevät Jalava merkin alla syntyneestä luotettavan partnerin, mutta kärsivällisyys hänen kanssaan kannattaa, sillä taitavana päätöksen tekijänä (erityisesti muiden puolesta) Jalava pitää johtamisesta, ei johdetuksi tulemisesta.
Voima: Se, mitä teemme muille, teemme myös itsellemme – hyväluontoisuus.


Kiinalaisessa horoskoopissa olen Vuohi ja länsimaisessa Kauris. Siististi natsaa sarvipäät keskenään ;D


VUOHI, LAMMAS

Vuodet/elementit: 1931 – metalli, 1943 – vesi, 1955 – puu, 1967 – tuli, 1979 – maa, 1991 – metalli, 2003 – vesi, 2015 – puu, 2027 – tuli, 2039 – maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Hohdokas Vuohi on kyvykäs taiteilija, lahjakas luonnontieteilijä ja vapauden etsijä. Hän saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät itsepintaisuutensa avulla. Vilpittömyys, suorapuheisuus ja nopeat vastaukset sekä anteliaan epäitsekäs luonne tekevät Vuohesta rehdin ystävän.

Vahvuudet: Älykkyys, romanttisuus, myötätuntoisuus, lempeys, innovatiivisuus, luovuus, rauhallisuus, huomaavaisuus, ahkeruus, säästeliäisyys, vakaus, täynnä vahvaa tunnetta hyväntahtoisuudesta ja oikeudenmukaisuudesta.

Onnenvärit: Vaalean- ja limenvihreä, ruskea, valkoinen, sininen, punainen ja purppura.
Kasvit: Ritarinkannus, neilikka ja kevätesikko.
Tuoksut: Bergamotti, frankinsensi, väinönputki, kardemumma, seetri, laventeli, litsea ja mänty.
Maku: Makea.
Onnenkivet: Karneoli, granaatti, sitriini, fuksiitti, kuukivi, jade, peridootti, serpentiini, onyksi ja smaragdi. Smaragdi yhdistetään rakkauteen, rahaan ja vaurauteen, kauneuteen, eheyteen, itsetietoon, totuuteen, oikeuteen ja harvinaisuuteen. Kiinalaiset uskovat, että smaragdit yhdessä kynttilöiden polttamisen kanssa houkuttelevat ja valloittavat jokaisen sydämen sekä sielun.

Näistä jutuista voi olla montaa mieltä, itseäni nämä huvitavat ja silleen hyödyttävät että olen muutaman asian tajunnut itsestäni näiden kautta. esim. juuri tuo Oikeus-kortti Sielunkorttina, oikeudenmukaisuus on yksi suurimmista asioista jotka minua liikuttaa. Jos jokin on epäoikeudenmukaista niin ilmaisen sen, vastustan sitä ja teen kaikkeni saadakseni oikeutta. Reilu peli sen olla pitää, virheet on uskallettava tunnustaa ilman pelkoa älyttömästä rangaistuksesta jotta niistä voi oppia. Karma kuittaa.

Nuo numerologian määritelmät on tuskallisen osuvia, ylivertainen minäkuva, huoh....  . Jos siitä on paljon iloa on siitä myös surua, ei nimittäin jaksa kovin kauan tavallisuutta, keskinkertaisuutta jne. Aina pitää olla jossain ääressä. Olen myös saanut vision edellisistä elämistä, että tämä olisi viimeinen ja sitten kierto loppuu. Mene ja tiedä, hyvin toimii viimeisenä jarruna kun on itsarifiiliksiä, laittaa nyt hukkaan hyvä kierto, viivästyttää sielun joutumista Nirvanaan, tai jonnekin... .

Eikä erilaisuus ole ollenkaan kivaa kun haluaisi sopeutua ryhmään, toisaalta olen oppinut vuosien varrella pienentämään itseäni jotta ei sosiaalisissa tilanteissa aina ole esiintymässä. Ambivalenttina tykkään niin keskipisteestä kuin laidalla roikkumisesta, tarkkailusta.


Tulevaisuutta ei voi ennustaa koska sitä ei ole! Sen sijaan jostain syystä sillä milloin on syntynyt, on vaikutusta siihen millainen olet. Teki näitä sitten tosissaan tai huvikseen niin kannattaa ottaa irti kaikki mitä saa, eikä torjua jotain asiaa vain siksi että se on yleisesti luokiteltu huuhaaksi. Huuhaastakin kannattaa ottaa irti se mikä tukee sinun älyllistä itsetuntemistasi.


Horoskoopit, Tarot-kortit ja numerologiat ovat vain yksi keino yrittää selvittää ihmiselämän tarkoitusta. Se onko sillä varsinaista tarkoitusta, on minusta yhdentekevää ja luulen ettei sellaista edes ole. On vain se mitä on ja mitä me siitä saadaan aikaiseksi. Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä paremmin ymmärrät muita ihmisiä, siksi itsetutkiskelu on niin suotavaa. Lisäksi on hyvä tietää missä on niin hyvä, ettei tarvitse harjoitella, ne jutut joita pitää treenata ja ennen kaikkea! ne jutut, joita varten on muita ihmisiä eli kaikkea ei edes kannata kuvitella tekevänsä itse. Jonkin asian haltuunotto voi olla jopa mahdotonta, vaikka kuinka harjoittelisi, niin ei vain luonnistu, tai helvetin huono lopputulos. Kun nämä asiat tajuaa, niin on helpompaa heti asian tullessa eteen joko opetella se pois, miettiä kannattako uhrata tälle aikaa vai onko se suorastaan mahdotonta.

Itsellä näitä lähes mahdottomia ovat esim. kenkien, osto, hankinta, eli huolehtiminen itsestäni, on heikkoa, Viime aikoina vasta alkanut kiinnittää siihen huomiota (kun täytin 50v), pitäisi ulkoistaa, saada se rakas.. . Nyt on Tiikerin vuosi kiinalaisessa ja minulle meinaa rakastumista, on siis tarjolla, ja olen siitä haaveillutkin, tahdon suhteen loppuelämän ajaksi. Jolle sitten selitän kaiken ja vähän päälle ja opin siinä samalla loput ja vähän päälle, siitä mikä on tajuttavakseni suotu jos vain ymmärrän ihmetellä. Tekisi mieli tanssimaan, olisikohan jossain trance-bileet, tamppaamaan.... Toisaalta jos olen yksin olemaan tarkoitettu, ei sekään minua ahdistam  osaan myöskin isontaa itseni niin ettei muita ihmisiä edes mahdu ajatteluun, jos on tarvis.. .Sellaista hauskaa tälle päivälle, jutut ja lainat Astro.fi:stä, tai energiakeskuksesta.


Sus'


Tamppausmusaa - Dj Tiesto - Silence (delirium)


3 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Hmm, kaikista löytyy jotain itseä. Iskälle osuu tuo persoonallisuusnumero 11 loppuosa.

Timo Kyttä kirjoitti...

Aku Ankan peruja on vankka luottamus Höpsismiin elämänohjeena!
https://fi.wikipedia.org/wiki/Höpsismi
tv. Vesimies, jotka on epäileväisiä ja eivät usko yliluonnolliseen

Sus' kirjoitti...

Kiitos kommwenteista.
Höpsismihän toimii, Aku löysi jopa sen tyypim joka möi sen kirjan. Höpsismi rules!!

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'