06 joulukuuta 2022

Hyvää Itsenäisyyspäivää!!

 105. kerta kun pääsee juhlistamaan itsenäistä Suomea!! Ji-huu!! Ei nyt sentään jihuutella, se vakava paikka!! Tai no, relaaaaaaaaaaaa pahvi (olen alkanut riitelemään itseni kanssa kun ei muiden kanssa viitsi;), juhlan aika on juhlan aika!! Wuhuu!!Siniristilipulle olen vannonut sotilasvalani, näillä mennään!

Kun Ukrainan itsenäisyys on uhattuna (joskin veli venäläinen tuntuu ottavan turpaan joka rintamalla), korostuu asia, saa syvyyttä, painavuutta ja merkitystä.

Sataviisi on merkityksellinen luku itsenäisyyttä ajatellen, talvisota nimittäin kesti sen verran, päivää siis!


Ilta-Sanomien Timo Paunonen tiivisti eilisessä pääkirjoituksessa asian hienosti:


KANSALLINEN yhtenäisyys tekee meistä vahvoja.

Se on oikeastaan kaikkein vahvin aseemme, joka riittää pitämään despootti Vladimir Putinin ja hänen mahdolliset despoottiseuraajansa poissa täältä.

Tuota maata ei voi valloittaa.


On jotenkin sanottu kaikki mitä pitää sanoa Suomesta ja itsenäisyydestämme! Älkää tulko tänne komentelemaan, ja selittämään meille kuinka pitää, ja saa riidellä!! Silloin se riita laitetaan sivuun, otetaan ase käteen ja aletaan ammuskelemaan rynnäköiviä ruumisläjiksi juoksuhautojen eteen. 

 Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille,Sus'Sakarin ääni sopii kuin nakutettu tähän(kin) biisiin!
Oi katso Suomi!!!


Ei kommentteja:

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...