02 maaliskuuta 2023

Nyt näyttää tosi pahalta... (ennustuksen tapainen kurkistus mahdolliseen ihmiskunnan tulevaisuuteen Euroopan osalta).

 Tämän I-S:n artikkelin ja paljon muuta luettuna. Sotahistoriaa olen tankannut viime kuukausina ylettömästi, ollen ikään kuin aiheen parissa mutta vähän väistellen varsinaisten sotajuttujen lukemista, siis Ukrainan kärsimyksistä Venäjän hyökkäyksen tähden.Putinin ruuvi alkaa kiristymään, paine kasvaa ja tyytymättömyys leviää (Venäjän)eliitin parissa, ei mene kauan kun joku yrittää jotain, toivottavasti onnistuu sillä sen jälkeen toimenpiteet hankaloituisivat ylettömästi Putinin bunkkeroituessa Aatun tavoin. Tavan kansan kärsimyksistä viis' mutta kun sen eliitin rahat alkaa huveta, ei siis enää ole satoja miljardeja missä piehtaroida vaan muutama hassu miljoona ja nekin ruplia!


Sota menee päin helvettiä, puna-armeija on osoittautunut paperitiikeriksi ja ongelmat johtuvat vain ja ainoastaan vallitsevasta yksinvaltiudesta - kukaan ei puhu kenellekään totta vaan aina sitä mitä he luulevat toisen haluavan kuulla.

 Ja moisesta ei seuraa muuta kuin kaukana todellisuudesta oleva todellisuuden kuva, ravintoketjun päässä se on vääristynein. Tämän kuvan pohjalta ketjun huippu tekee kuitenkin ne päätökset jotka vaikuttavat ensisijaisesti 40 miljoonan ukrainalaisen elämään suoraan, sanoin kuin puoleen miljoonaan venäläiseen sotilaaseen, ja epäsuorasti Venäjän kansaan eli mitä siellä nyt on, vajaa 150 miljoonaa. Sekä tietysti Eurooppalaisiin kansoihin, itäiset odottavat tilanteen ratkeamista, peläten sen eskaloitumista.


Ja niin pahoin pelkään minäkin. Mahdollisuus että olemme kolmannen maailmansodan kynnyksellä kasvaa päivä päivältä Putinin etsiessä ulospääsytietä tilanteesta johon on itse itsensä ajanut ja koasvojen menettämine ei tule kyseeseen. miettikää itse loput, ei ole vaikeaa matematiikkaa. Nyt jo on alkanut puhe Transnitrian kärsivistä venäläisistä Moldovassa ja Valko-Venäjä on tarjottimella lampaanoloisen Lukashenkon toimesta.


Sus' ostaa seuraavina kuukausina kuivavarastonsa täyteen ja ylitsekin, pahin paska on vasta edessä, saisivat edes käärmeen pään hengiltä, puta-Putin joutaa juosta sapeliin, ja nopeasti että saadaan prosessi kaiken alasajosta käyntiin. 


Tällä hetkellä nimittäin monen maan niin sanottu puolustustila on vähintään kaksi, monella kolme ja onpa muutama nelonen, ja Puola jo lähellä viittä. Vitosen ollessa maksimi. Siis Def-Con -termistä puhun. Kuuklaa, ei jaksa selittää.. .


Jos olin toiveikas viime vuonna ja ennustin että ei ala sota, niin tänä vuonna palikat on kääntyneet päinvastaisiksi ja vaikka olisin kuinka lempeä faktoille niin silti pelkään.


Ei hyvä.Sus'

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'