01 maaliskuuta 2023

Maaliskuun tulevaksi tervehdin

 Ostin lisää sarjakuvia, niitä kun ei ole koskaan liikaa!! Zrto Paasilinnan romaanin Rovasti Huuskosen petomainen miespalvelija tehty Karvainen kamaripalvelija -sarjakuva-albumi on mv-kuvien uskomatonta juhlaa. Niin taidokkaasti tehtyjä kuvia että oikein käy kateeksi moinen piirtämisen lahjakkuus. Tekijänä Hannu Lukkarinen.


Tintti kuussa -kovakantinen oli mielestäni kallis, 15,-, kunnes tajusin että siinä on kaksi normi Tinttiä eli ne kuu-jutut. Siisti! Tulee olemaan keräilyharvinaisuus, luulen, kuten myös tuo Karvainen k-palvelija.


Kuvan laatu sanoinkuvaamattoman huono!


Turun murteella Aku jaksaa naurattaa, kyseinen murra saa mut aina hyvälle tuulelle joskin sitä jää aina miettimään josko nyt varmasti ymmärsin oikein mistä oli kyse ;DD


Anton Six taasen oli uusi tuttavuus. Sarjis on julkaistu 1987 mutta on kuin pakasta vedetty, harvoin olen törmännyt näin hyväkuntoiseen sarjikseen joka on jo siis liki 40 v vanha!!  Ja oli vielä hyvä sodanjälkeinen tarina. Jesh!!


Eli onnistuneet hankinnat. Sitten jotain hellyttävää:Ja hauskaa!!

Its a duck!! 
Tämä on Monty Python-vitsi!

Never trust the Odds!!Kurjempi kohtalo, karma? ;DDOlisinpa tajunnut vilkuilla taivaalle viime öinä mutta kerrankin!! olen nukkunut sikeästi kuin tukki, pahus!!
Sus''


Olisi ollut revontulia tarjolla, nyyh...Ei kommentteja:

Kevään merkki - Sus' vetää kuontalon sileex! Aouuuu...

 Tähän piti tulla ennen -kuva, muistin että se pitää ottaa kun hiustenleikkuuta oli jäljellä noin 3 minuuttia. Kolmesti muistutin itseäni as...