Krapu 11/23

 Viikolla 11 on vuorossa jälleen kuvahaaste. Ei ole kolmea sanaa, vaan yllä oleva kuva. Katso kuvaa ja löydä siitä sadan sanan tarina.

Muuten ohjeet ovat samat tutut eli krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää.

Jätä krapusi linkki Susu Petalin blogiin.Heräsin mielettömään päänsärkyyn! Jomotus takoi sydämenlyöntien mukaan, saaden minut irvistelemään hullun lailla. Nousin mennäkseni kaapille lääkettä ottamaan vaan äkillinen pystyasentoon hakeutuminen aiheutti suoranaisen räjähdyksen. Näin niitä kuuluisia tähtiä, ja koska kokemus oli uusi, syntyi paradoksaalinen tilanne – toisaalta nauroin sille että sarjakuvamaisesti näkyi tähtiä, toisaalta sattui niin hitokseen että pimeys joka koitti, tuli vapauttavana.


Otin siis pyörtymisstä johtuvat torkut ja heräsin hetken päästä, röhnöttäen lattialla. Vahingosta viisastuneena nousin hyvin, hyvin varovaisesti pystyyn ja aloin köpötellä lailla satavuotiaankohden ea-kaapille.


Kunnes tajusin: - Hetkinen, mites..mihinkäs se päänsärky oikein hävisi..? Kummastelin asiaan ääneen. Helpotti kun oli poissa, vaan säikäytti soittamaan lääkäriajan – Mikä mua vaivaa…?? 


Sus'
Rajuilma, tuo veikeä orkesteri keski-Suomesta;)
esittää suosikkibiisini Päätä särkee
"Päätä särkee,  älä beibi vingu!!"Kommentit

SusuPetal sanoi…
Pyörtyminen siis korjaa kaikki vaivat! Tai tähtien näkeminen :D
BLOGitse sanoi…
Hyvä vinkki. Seuraavan kerran kun päätä särkee yritän pyörtyä! :)
Sus' sanoi…
En kyllä ihan neuvoksi tarkoittanut mutta antaa palaa vaan.. ;DD
aimarii sanoi…
Päänsärky on oire ja ellei se ole itseaiheutettua, ja usein pistää tähtiä näkemään, niin vissiin pitää tutkituttaa pää.
anli itse sanoi…
Kova päänsärky, tähdet ja pyörtyminen ja vielä "ihmeparantuminen", siinä tohtorille tiukka pala diagnoosin tekemiseen. Voihan olla aika viatontakin :)
Sus' sanoi…
Ensin tutkitaan sitten.. määrätään hoito! ;D
AilaKaarina sanoi…
Äkillinen raju migreenikohtaus tuli ensin mieleen, mutta ihmeparantuminen pyörtymisen seurauksena jäi mietityttämään. Lääkäriin siis ja mars! (Itse kärsin aikoinani raskausmigreenistä ja nuo tähdet kyllä muistan!)
pasanen sanoi…
Pyörtyminen on vakava asia, mutta "leikisti arvelen", että rentoutti päänuppia niin, että kipu lähti:-). (Tähtiä en ole itse nähnyt kuin taivaalla, mutta sahalaitaisen ulkokehän näkökentässä, ilman päänsärkyä.)
Sus' sanoi…
AilaKaarina - Kirjoitan fiktiota eli en puhu itsestäni kuin tosi harvoin näissä kraapaisuissa.

Kiitos kommentoinnista;)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Krapu 41/22

Krapu 46/22