06 helmikuuta 2024

Helminen kuu ja juhuu!!

 S'oon Sus' pitkästä aikaa päivittämässä kuulumisiaan!


Elikkäs, elän jänniä aikoja sillä olen viimeinkin saanut tehtyä sen mitä olen suunnitellut jo vuosia, aina aiemmin on ollut jotenkin ylivoimaista vaan nyt sain selätettyä. Siis tupakan, olen joulukuun alusta asti ollut polttamatta (muutama on palanut, sen verran retkahtaa saakin) ja imeskellyt nikotiininappeja, suihketta suihkautellut suuhun, onneksi on tähän välivaiheeseen noita korvaustuotteita, helpottaa.

Nyt siis päässyt siitä tavasta eroon että rööki huuleen tiettyjen asioiden jälkeen ja jäljellä itse nikotiiniriippuvuus. Eiköhän nuo napit kesään mennessä ole jo nurkkaan heitetty, en ala lopun eloa niitä napsimaan. Alkaa olla se lista jonka hahmottelin tuossa viitisen vuotta sitten, suoritettu. Loppu on viinan kanssa humalan hakeminen, kahvinjuontikin telakalle (tee on parempaa), safkan määrä ja taso parantunut, kuntoilua harrastan hieman enemmän kuin ennen ja nyt sit rööki. Myös taloustilanteen olen pyrkinyt suunnittelemaan niin ettei tarvitsisi lainailla rahaa, eli opetellut, tavallaan, säästämään. Mulla se vain menee niin että edelleenkään ole rahaa missään jemmassa mutta olen alkanut kerryttämään varastoja, elikkäs tarpeellista tavaraa/tuotetta, kuivaruokia jne. Jää enemmän rahanpaskaa käytettäväksi kerralla ja voi varailla vaikka matkan ja maksaa kaiken pois kerralla, etukäteen. Kiero on oltava kun itseään opettaa uusille tavoille ;P


Sain pummattua lahjaksi seinälle vaatteen.
Laitoin sen vähän niin kuin linnuksi, 
siksi tuolla lailla ripustettu.

Hengitys kulkee paremmin ja tuoksut tuntuu nokkaan todella selvästi, nuo tullut jo parin kk:n jälkeen siis! Kyllä kannatti vääntää psyykettä, tupakoimattomuus on ainoa vaihtoehto. Tuon tajusin jo aikaa sit vaan on se olevinaan vaikeata toteuttaa, varsinkin kun on aikoinaan vannonut pyhästi että tupakanpoltto on ikään kuin keskisormi elämälle. Huono päätös mutta sitkeästi taisteli vastaan, voitin lopulta!!Prkl!! ;DD

Seuraava  projekti on pyörän korjauksen jälkeen sijoittaa rahnaa uuteen kitaraan ja vahvistimeen!! on sen verran kehitystä tapahtunut soittotaidossa että alkaa nykyisen soittimen kälyisyys olla haitallista jo koko soittamiselle. Se olkoon tämän vuoden tavoite, saa mennä ensi vuoden puolelle ainakin vahvistimen osalta.


Avaruusradio.

Sellaista keski-S uomeen, mites teillä?Voikaa hyvin ja paksusti,


Sus' 

Hieno löytö tämä suomirock-pop -trio, 
tässä viimeisin tuotos, loistoversio 
Donna Summerin Hot Stuff ista eli Tahdon

P.s. Naamakirjasta löytyy oma sivu mun runoilulle, jos ketä innostaa: Sus' sanojaan syöksee


3 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Upeaa. Iso onnittelu. Tupakasta on vaikeaa päästä eroon. Seurasin sivusta isän irti tupakasta rojektia. Onneksi pääsi eroon.

Timo Kyttä kirjoitti...

Pitkästä aikaa moikkausta taas tännekin! Onnittelut täältäkin tupakan lopettamiselle - tekee hyvää keuhkoille ja jää rahaa paremmin niihin muihin käyttökohteisiin. 👍🏻 Hyvän version olit löytänyt Hot stuffista, kuului se ydin sieltä ja ei ollut kuitenkaan yhtään korni.

Sus' kirjoitti...

Kiitos kommenteista;)

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'