19 helmikuuta 2024

Nyt voi jo vähän hehkuttaa..

 ...eli olen ollut tupakoimatta joulukuun alusta, siis vajaan kolme kuukautta. Vielä menee noita nikotiininappeja, imeskelen tässä parhaillaan "aamusavuja"😁.. .


Vaan huomaa jo että ei tule savua eli häkää ja tervaa keuhkoihin, jotenkin helpompi hengittää. Ja ei enää palele, ei tule sellaisia väristyksiä mitkä johtuivat siis aiemmin nikotiinista, ja vaikka sitä vieläkin käytän niin se määrä on paljon vähäisempi. Huomaan sen siitä kun on päiviä että hengitys on piparmintun raikas niin että raivostuttaa😄, on siis tullut hermostuksissaan napsittua niitä nappeja enemmän kuin tarvitsee.


Olen tyytyväinen kuitenkin, taas yksi asia jonka päätin muuttaa, on muuttunut. Kyllä se onnistuu, tuo elämäntapamuutos kun vain tarpeeksi tahtoo ja haluaa sekä antaa itselleen aikaa. Ennen kaikkea, hoitaa yhden asian kerrallaan, moni ahdistuu siitä tarvittavan muutoksen määrästä ja jättää aloittamatta, ihan vain siksi että tuntuu niin paljolta se mitä vaaditaan että asiat muuttuu. Vaan yksi kerrallaan, minulla se ensimmäinen taisi olla tuo viinanjuonnin humalahakuisuuden poisto psyykeestä, ja kun se onnistui niin sitten olikin jo helpompaa koska tiesi että pystyy. Kahvi jäi, nykyään menee kuppi pari per viikko kun käyn jossain kylässä, sen myötä alkava mahahaava närästyksineen tuli väistettyä. Ruokailun muutokset oli helppoja kun vain aloitti syömään useammin ja vähemmän kerralla sekä lisäsi vatsantoimintaa lisääviä tuotteita kuten jugurttia päivittäiseen käyttöön. Jo vain pakki toimii. En liho, olo on kevyempi kun vähensin rasvojen käyttöä, leivän syönnin lisäyksellä saan kuituja ja niin edelleen.

Black Sabbathin kitaristi/säveltäjä Tommy Iommi
täyttää tänään 76 vuotta, ja musaa tulee miehestä
 edelleen kiitetttävästi, on kuulema jokunen tuhatta
riffiä valmiina äänitettynä, jos niin kuin sattuisi
tarvitsemaan. Riffimestari!!


Shampoon käytön pois jättäminen pois kyllä yllätti helppoudellaan, tosin tajusin tehdä sen siinä vaiheessa kun ajoin kaljuksi viime keväänä. Loppui hiusten rasvoittuminen ja ennen kaikkea, hilse hävisi😲. Hilseshampoon käyttäminen itseasiassa siis piti ongelmaa yllä, jotenkin on hieman huijattu olo kun on kiltisti pessyt fledaansa shampoilla yli 50 vuotta ja kaikki ongelmat katoaa kun lopettaa tuotteen käytön jonka piti se ongelma hoitaa. Hmmm...


Leikin tekoälyllä ja teetätin Trumputinin todelliset olemukset, mokomatkin anti-kristukset!!!

Gazan ja Ukrainan sodat jaksaa ahdistaa, ja se että eurooppalaiset valtiot alkavat vasta nyt tajuta että jos sinne Ukrainaan ei viedä tarpeeksi aseita ja ammuksia, ja Putin saa edes jonkinlaisen voitolta näyttävän lopun asialle, niin siitä alkaa varsinainen sota.  Ei riitä jos saa vähän, syntyy harha että loputkin on otettavissa. Nyt niitä ase- ja ammustehtaita pystyyn ja syytämään sitä tavaraa venäläisten niskaan, pitäisi olla onnellisia että ukrainalaiset suostuvat sotimaan, aseistus pitäisi olla itsestään selvää. 

PUTIN on peto joka ei koskaan tule kylläiseksi!!!

Smers' Putinu, kuolema on ainoa asia joka saa tämän paskamyrskyn loppumaan, nimittäin hänen kuolemansa!!!!!!


Kaikenlaista hyvää ja kaunista kaikkien muiden elämään ja oloon,


T:Sus'


P.s. Loppuun filosofista pohdintaa, kuinkas on naiset, mitä vastaatte??😂

4 kommenttia:

Pöllö kirjoitti...

Hei - onnittelut, hieno juttu! Tupakasta eroon pääsy on aina plussaa; kun se tapahtuu ajoissa.

Sus' kirjoitti...

Hu-huu, eli siis kiitos..(meniköhän nokkaopillisesti oikein, huhuilinko myöntävästi vai teinkö karmean virheen, ja sanoin sinua saaviksi ilman kantta tai jotain vastaavaa...hmm... hihihihiiii:DD).
Onni on pieniä iloja ja pienet ilot sitä kun pyryttää... sopivasti;P

Possu kirjoitti...

Bravoo, onnea tupakasta eroon pääsystä!

Sus' kirjoitti...

Kiitos Possu ;)

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'