29 toukokuuta 2022

E L V I S

 Jihuu!! Elvis-leffa julkaistaan tasan kuukauden päästä!!


Tom Hanks everstinä, taattua laatua.

Nyt on leffa saanut hyvät ennakkokehut kun Lisa-Marie Presley tykkää kovasti elokuvasta! Hehkuttaa varsinkin pääosanesittäjää, Austin Butleria tässä Soundin jutussa. Oikein Oscaria tahtoo tälle. Täytyy olla vaikuttunut kun katkaisi liki kahden vuoden some-hiljaisuuden, ei ollut postannut mitään sitten poikansa, Keough'n kuoleman jälkeen. Hehkuttaa myös sitä että isänsä on kerrankin kuvattu sellaisena kuin oli, kuulostaa hyvältä. Olisin mennyt joka tapauksessa katsomaan vaan tuon kommentoinnin jälkeen se on saletti. 


Tässäpä leffan traileri eli ennakkopätkis (ja nyt tekee suklaata mieli, pahus;):


Kyllä lähtee!!


Kuin Moskovan baletti. Nih!


;)


Leppoisaa sunnuntaita,Sus'P.s No tämä se vasta lähteekin!!


-68 Comeback special - Medley: Heartbreak Hotel - Hound Dog - All Shook Up

Ensimmäisestä sanasta: since my baby left..tulee niin ärjysti että Sujelta meinaa happi loppua ihailusta, että voi miehestä lähteä tuollainen ääni, prkl! Nih!!


2 kommenttia:

Pöllö kirjoitti...

Kateellinen Pöllö: vaan hyvin on Priscilla säilynyt 77-vuotiaaksi ;)
Pöllön kohdalla toivo on jo mennyttä, niin paljon botoxia ei saa yhteen pöllöön ruiskuttaa, että entiseen ois paluuta :D

Mutta totta on, että käsittämätöntä on se, miten voi miehestä lähteä tuollainen ääni!
Komea oli mies, kaunis vaimo ja kaunis tytär - ei voi kuin ihailla. Oikeasti en ole kade kuin lauluäänestä, muuten vain ihailen heitä!

Sus' kirjoitti...

Elämänsä olikin sitten vähemmän kadehdittavaa, hampurilaisia ja lääketokkuraa. Elvis oli ns laillinen narkomaani eli sai kaiken kaman lääkäriltä joka siis oli enemmän diileri kuin lääkäri. oliko sillä kuollessaan jotain 40 erill. lääkeainetta elimistössä, kohtuu paljon;)

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'