12 toukokuuta 2022

Runotorstai - Uskollisuus

 Hauhauhau!!


Sieltä hän saapuu, haukkuen

ravaa luokseni, hyppien

vasten jalkojani, intoutuen

riemastuttavaan EiOleNähtySataanVuoteen -tanssiesitykseen!!


Vaikka vasta eilen, silitin turkkiaan kiiltävää

Silti ikävä ilmeinen, nähdessä häviää

uskollisesti kuin ois' omani, jännää!!

Oksitosiinit virtaa, yhteiseen onnen hetkeen!!

Sus'090522
Uskollisuus kun on aiheena niin ei löydy koiraa uskollisempaa, jopa tyhmyyksiin asti rakastaa, myöskin niitä jotka potkii ja lyö..nyyh!... .


On se koiruus vaan ihunainen, kyllä kaltaisensa seuraavaan kotiin tullee. Puhun siis Mimmistä tuossa runossa, ihanan vastaanoton saan joka kerta, ja isäntänsä sanoo että tuolla lailla ei riehaannu kuin minulle ja sinulle, lienen siis kakkossijalla koiran arvostuksessa;) Vannomatta paras, hauhau!!


Huom! Tästä eteenpäin aihetta tai sanaa ei ilmoiteta etukäteen eli palataan vanhaan. Jatkossa siis torstaisin selviää aihe/sana/-t, ja viikko on aikaa kirjoittaa runo, kiitos. Tänne ilmaantuu listaa tekijöistä, krapujen tapaan siis toimii.


Toivoa torstaihin runoista!!


Sus'Miljoonasade - Runoilija

Pöllön runo


6 kommenttia:

Pöllö kirjoitti...

Tää vähän myöhästyi, kun ei ajatus sittenkään kulkenut.

https://hpollonrunot.blogspot.com/2022/05/runotorstai-uskollisuus.html

Sus' kirjoitti...

Lisätty. Kiitos;)

Repolainen kirjoitti...

Uskollisesti U-kirjaimella
https://repolainenreissaa.blogspot.com/2022/05/runotorstai-uskollisuus.html

Runosi on kertakaikkisen upea ja luettuani sen tuli munkin mieleen heti koiran uskollisuus.... mutta kun olin jo nämä mietteeni rustannut, niin niillä mentiin!! Hienoa, kun inspiroit kielelliseen kehittymiseen - Suomenkielen suonilla kiva leikkiä... kirjaimella jos toisella.
Viime viikolla mulla oli eestikeelt räägi opiskelija... olen itsekin sitä opiskellut pari vuotta ja aivan ihanaa oli palauttaa mieleen "naapuri"-kieltä, jossa kuitenkin niin paljon enemmän lainauksia englannista, jopa latinasta, kun luonnossa liikuimme.... niin se sekin selvisi.

Sus' kirjoitti...

Kiitän kehuista. Runo lisätty!

Eestikiel -tä on hauska kuunnella, varsinkin jos sitä puhutaan nopeasti, alkaa hihityttämään liki vastustamattomasti., jeejee, raivola rysäpöksy!!

Repolainen kirjoitti...

Hih - minäpä lisäsin samaan postaukseen vielä toisenkin runon "uskollisuudesta! - se on kyllä rustattu jo viime elokuussa...
mut tuli mieleeni tuosta irtiotosta!
Sanoilla leikittely on kyllä niin hauskaa ja itte nautin kyllä suunnattomasti tuosta yhden alkukirjaimen runoilun yrittämisestä...

Sus' kirjoitti...

Antaudun;DD

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'