08 toukokuuta 2022

Takaisin mustaan

"Back in Black!!"

karjahteli Brian Johnson AC/DC:n samannimisellä levyllä kuin nuori leijona. Näytönpaikka oli Bon Scottin kuoleman jälkeen, ja hän näytti!, kuten koko orkesteri. Levy on eniten ikinä myynyt rock-levy, yli 42 milj. myytyä kopiota (luvut vanhentuneita mutta sijoitukset samat, ja ikinä ei enää myydä sellaisia määriä, kasarin lailla, levyjä fyysisesti). Vain yksi levy muutoinkaan menee sen ylitse, eli Miihkali Jaksosen Rilleri. Se onkin sitten myynyt yli 100 miljtsiä kipaletta, tolkun määrä yhtä levyä. 

On. Molemmat.AC/DC - Rock'n'Roll aint noise pollution

Rokki ei ole melusaastetta vaikka lujaa päästelläänkin, ajoittain.

Rock'n'roll is just a Rocn'n'Roll. Nih!


Varsinaisesti halusin mutista tästä: mielestäni kuvan Juha Tapion mustat vaatteet eivät toimi niin hyvin kuin voisi olla mahdollista. Jostain syystä minun silmääni eivät kaikki mustat sovi keskenään yhteen.


Mustaa mustalla Mustin haukkua, Tampereen
Herkkua mustaa, valkoiset viivat jotta
jaksaa, ja makkaralla, puolukalla.
Sus'080522 Itse laittaisin tuon rotsin takia erilaiset housut, mahdollisesti puvun housut, suorat, prässi, buutsit. hopeaa. Siis nuo valkoiset. Mustassa on asteita, värisävyjen vaihteluja, joten jos kaikki mustaa, tarkoittaa se tarkkaa säätämistä mustien kanssa, ilman kansalaisoikeusliikettäkin. Black Power!


Toisaalta jos Juhan mieli mustenee, vallan mustuu!  tästä, niin olen nähnyt paskempiakin vetoja, no hätä. Toisaalta jos ei osa pukeutua mustaan niin sateenkaarista on turha haaveilla, tai jää nimenomaan haaveiluksi. 


Ei Reckless Love (Kuåpijå)..eikä Pretty Vacant (Sex Pistols) vaan The Pretty Reckless (USA)!! , jota Perskeles (Lahti), soitti eilissä Saturday Classicissa, laittoi kellon soimaan. Siis laulajassa oli jotain kovin tuttua, hmm...Hiihaa!! minä, vanhana perv..kauniinden naisten ihailijana, tunnistin viimein hänen kuulunnen Gossip Dirl -sarjan roolitukseen, vaan kääklettää piti muistin tueksi - Taylor Momsen joka oli siis Jenny Huphreyn roolissa, tuolloin 17-vuotiaana näyttelijän versona. Kasvoi sitten siitä kukkaseksi vaan rock-osastolle. on nimittäin kokolailla räväkkää rokkia, ja taatusti ei soi kaikki biisit AOR-orientoituneilla asemilla.Näyttää vähän Sk8er girl-Avril Lavigelta paitsi death metal-versiona;DD
Ei vaan, Taylor laulaa hiton hyvin, on todella Rock-ääni ja biiseissä on kivaa progeilevuutta (rakenteissa)
verrattuna post-grungen jäykistelyyn.Ttältä kuulostaa hyvä rock 2010 ja 20 -luvulla!!


Kiltistä naapurintytöstä..

                                                                            ..MUSTAAN!!


Keskimmäinen kuva on livetilanteeesta eli lavalta. Lataile siinä nyt sitten pornovideo. -kuvaskandaalia nettiin kun esiintyjä vetää lavalla puolialasti perfomancen!! Heh, hyvä veto. Olipa kiva ylläri sunnuntaille löytää tämä orkesteri ja saada selville kuka, mitä, häh!


Saunassa meteliä, ketä, mitä, häh..aaa, tais olla eero...


Sunnuntaita, tai nun taittaa sinut!!
Sus'        ...ulvoo!!Shinedown on kohtuu iso orkka jenkkilässä, The Pretty Reckless
tekee heidän kanssaa kiertueen, bongasin jostain uutisesta. Keskikastia vielä, ehkäpä TM löytää hitin ja ohittaa takalaittomalla, sulkuviivojen, asvaltin ja kuuman hiekan noituudellakerää kämmenelleen jenkkilän rokkaavan nuorison. 

Siis nuorisoa taitaa olla kaikki alle 40?
Melko Levotonta! ;D


3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Kunnon rokkikipale Ac/DC:ltä ja Taylor Momsenilla tosi hyvä ääni , juuri tuon tyyppisiin kappaleisiin.

sami niilola kirjoitti...

AC/DC.. uskomaton bändi. Agnus vetää aina täysillä. Who made who.

Sus' kirjoitti...

ACSalama toimii aina!

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'