18 syyskuuta 2022

Eikö nyt joku voisi viedä saunan taa, ja lopettaa ? Pohdintaa aiheesta ja sen ympäriltä.

 Paitsi että tässä tapauksessa koira on ihminen. Ainakin sellaisen kirjoissa, oikeampi luokitus lienee jotain saatanan epäsikiön ja järjettömän elukan väliltä.


Milan "olen vitun kova spederäppärisikakusipäärunkkariluuseri-idiootti" Jaff, Nyt myös linnanvenkula, Linkdl'n listat päivitykseen ;D

Ikää huimat 22-vuotta, ja jo nyt melkein saman verran hankkinut linnatuomioita. Jo tuomitusta taposta ym. istuu sen 10 vee /eli 6v 7 kk (ens. tuomio puolikkaalla, sitä seuraavat kaksi kolmas-osaa, nollautuu kolmen puhtaan vuoden jälkeen).


 • pahoinpitely x kaksi (ainakin)
 • tapon yritys
 • ampuma-ase rikos
 • törkeä ryöstö
 • törkeä vapaudenriisto
 • huumausainerikos
 • todistajan uhkaaminen
 • murhan yritys
 • henkirikoksen valmistelu
 • törkeä pahoinpitely
 • raiskaus
 • törkeä lapsen raiskaus


Ja löytyy sieltä tietenkin se helvetin näpistyskin. Listassa olevat huumausainerikos ja ampuma-ase rikos ovat sakkojuttuja, muista vaihtelevasti ehdotonta - isoja sakkoja jotka tuollainen luuseri istuu. Kun on tuohon ikään ehtinyt aiheuttaa kanssaeläjille, ja yhteiskunnalle, ylettömästi  huolta ja murhetta, surua ja traumoja, voisi edes itse harkita itsensä terminoimista mutta kun sitä varten täytyisi olla helvetin kova jätkä. Selvinpäin jos on, ja tappamassa itseään,  niin itsesuojeluvaiston ohittaminen vaatii aivan järkyttävän määrän oman mielen manipuloimista (kokeiltu). Kännissä pillereiden kanssa se on vain räpellystä ja hätähuuto, joskin onnistuu tosi usein. Vaan takaisin asiaan!


Vaikka eläisi lopun elämäänsä tekosiaan hyvittäen, jäisi silti karmalle kuitattavaa. Täydellinen muiden ihmisten yksityisyyden, fyysisen loukkaamattomuuden, kunnioituksen puute, tekee tästä yksinäisestä pellestä vaarallisen. Pitäisi nyt ainakin siirtää pois taajaan asutuilta seuduilta. Tokenisikohan tuo jos Utsjoen jossain pikkukylässä eläisin vuoden, pari? Henkilökohtaisesti suosisin Vie metsään, käsiraudoilla puuhun, ja kävele pois -tekniikkaa. Ja vielä jotain jengipomoa leikkii, onneksi leipovat huolella turpaan talossa, tuo viimeinen tuomio takaa sen. Jokainen mahdollinen tilaisuus lyödä tuota saastaa käytetään hyväksi, joten pitkiä vuosia edessä. Ja hyvä niin, olen aina pitänyt kuolemanrangaistusta liian helpolla päästämisenä.


kuvituskuvaJoskin riippuu vähän kuoleman syystä, janoon ja nälkään kuoleminen kestää siinä viikon - kaksi, jopa kolmessa päivässä saattaa veden uupelon takia lähteä.. Se että joutuu nokkimaan vuosikausia, ja kokoajan kuulassa takoo että kaiken tämän itse sain aikaan, niin jo vain ruuvi kiristyy, ja tiili alkaa niin sanotusti puremaan. Plus nuo raiskaajat saavat olla kokoajan varuillaan, ja sellainen syö energiaa ihan älyttömästi, tekee "sätkyksi". Ja sijoitetaan osastolle jossa ei ole kuin muita raiskaajia ja seksuaalirikoksia tehneitä. Eli vaikka itsensä onnistuisikin omassa mielessä puhua asiasta viattomaksi, niin onpa kivaa kun ympärillä on pari kymmentä limaista pervoa joista osa haluaa raiskata ja häpäistä myös sinut. 


Joskus tulee herkuteltua ja kostonhimoaan hehkutettua vanhan testamentti kovuudella. Kun on mielikuvitusta niin kyllä keksii kaikenlaisia tapoja aiheuta kipua ja tuskaa, tappamatta. Vaan kostaakseen kaikkein julmimmat samalla tasolla, pitäisi itse vajota sinne ja sehän ei käy päinsä. En ala eläimeksi eläinten joukkoon.


En usko ulkopuoliseen, personoituun pahaan, eli siis saatanaan, mutta ihmisen korostaessa itsekkyyttään, ilkeyttään käy joskus mielessä että olisiko sittenkin vanha vihtahousu hiostamassa selän takaa? Paaaskat, kyllä se on ihmisessä ihan itsessään, valintoja täytyy yleensä tehdä, siis huonoja, roppakaupalla ennen kuin saa aikaiseksi tuollaisen listan. Luulenpa että Jaffallakin olisi ollut monta tilaisuutta muuttaa suuntaa, pysähtyä ja tehdä jotain aivan muuta kuin sitten päätyi tekemään. 

Ärsyttää ihan helvetisti nykyajattelussa se että korostetaan ihmisen pienuutta, voimattomuutta, ulkoisia asioita, sitä ettei voinut tapahtumien pyörteessä mitenkään vaikuttaa enää aloittamaansa dominoefektiin.. . Tokion niinkin joskus että asiat lähtevät kokonaan omista käsistä eikä pysty mutta usein on niin,että jos olisi pysähtynyt edes viideksi minuutiksi huokaamaan ja kelaamaan että jos nyt teen näin niin mitä siitä seuraa? Ei pidä unohtaa että train of consequences (seurauksien juna, Megadethillä on käyttökelpoisia one linereitä) liikennöi säännöllisesti!Parempi kuin Metallikakka
Countdown to Extinction ja Youthanasia on loitolättyjä!!!

Maailmankuvansa saattaa olla muotoutunut lohduttomaksi, tyystin erilaiseksi kuin se mikä minulla on, ja useammilla vallitsee. Toki se, ja ympäristö, tietenkin sen aikuiset, varsinkin niiden puute, ovat osaltaan syyllisiä. Yhteiskunnan panostuksien ohjautuessa muualle, lapsiperheiden heitteillejätöstä kärsii tietenkin eniten se kakara, varsinkin jos vanhemmat ovat uusavuttomia, tukirahoilla ikänsä eläneitä syrjäytyneitä, ja siihen päälle sekakäyttö, niin paska lapsuus on lähes sinetöity ja lopun elämäänsä tämä ihminen sitten yrittää saada tasapainoon. Vaikeaa on, olen tavannut muutamia.

Mutta silti... Jos nyt osaa lukea niin sillä jo pärjää pitkälle kun on omatoiminen, ja Suomessa on maailman hienoin systeemi eli kirjastot!! Vastuunväistely kun opetetaan jo äidinmaidossa, niin onhan se este, mutta vain hidaste. Tukien vastikkeellisuudessa olisi hyvä lähtökohta opettaa taas ihmiset tekemään asioita, eikä vain makaamaan tulessa, eli sängynpohjalla pilleripöhnässä. Hyvinvointiyhteiskunta on hieno asia vaan sen murentuessa, jää jäljelle helvetin iso joukko ihmisiä jotka eivät osaa muut akuin pyöritellä peukaloitaan sillä siihen heidät on ehdollistettu. Ainoa asia minkä opetteluun menee minuutti,  on aseen lataaminen, piipun osoittaminen kohteeseen, uhkaaminen ja tarvittaessa painaminen. 

Moni jättää tähän, itse käyttäisin vielä minuutin sen aseen varmistimen käytön opetteluun. Säästyy vahinkolaukauksilta omaan koipeen, ne kun  on niin noloja terveyskeskuksissa esitellä,  ja syö katu-uskottavuuden olemattomiin. Eli rikollisuus tulee lisääntymään huimasti kun mainittu hv-yhteiskunta murenee. Siis jos mitään ei tehdä. On jo varmaan reagoitu, toimenpiteitä tehty ja suunniteltu, toivon ainakin että joku edes tajuaa katsella noin viidenkymmenen vuoden päähän. Ei se ensi vuoden suunnittelu auta ongelmissa joiden ratkaisutkin kestää vuositolkulla.


Asiat eivät ole aina yksinkertaisia, toisaalta turha niitä on myöskään monimutkaistaa. Aiheen laajuuden huomioon ottaen en raapaissut tässä kuin pintaa, silti haluaisin yksinkertaisempia ratkaisuja. Kyllä kannustus itsemurhaan sopivalla hetkellä ratkaisisi niin monta ongelmaa tässäkin tapauksessa


Sellaista tuli mieleen tästä uutisesta,Sunnuntaiset tuumaussessiot ovat nyt virallisesti Sunnuntaiset 2,54 senttimetraamiset  ...juujuu ;DD
Sus'Christone "Kingfis" Ingram
Käypästä rytkettä!!


Ei kommentteja:

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...