20 syyskuuta 2022

Tim Montana - Kantrirockin uusia tähtiä

 Vuonna kahdeksanviis' kauan on aikaa siis... laulaa Eput. Tuolloin syntyi Tim Montana (oikea nimensä), Kalispell, Montana.


Tim sai ensimmäisen kitaransa kuuden vuoden iässä. [4] Koska hänen perheensä perävaunussa ei ollut sähköä, Tim opetti itse leikkimään kynttilänvalossa. [5] Myöhemmin hän esiintyi koulujen lahjakkuusohjelmissa.


Elikkäs niin sanottua white trashia, oletan, eli köyhiä valkoisia (joista osa rasisteja, vaikea ymmärtää miksi kun ovat mustien ja meksikkaanien jne. kanssa samassa veneessä Montana ei tiettävästi ole, kunhan lähdin taas sivuraiteelle;). Well, sanoi Reagan, sepä ei Ameriikan mailla mitään estä ja lopulta mies löi läpi:


Vuonna 2013 Montana värväsi kitaristi Kyle Rifen, rumpali Brian Wolffin ja basisti Bryce Paulin esiintymään Tim Montana and the Shrednecksinä. Studioistunnon aikana 11. syyskuuta 2013 Montana esiteltiin ZZ Topin perustajalle Billy Gibbonsille . [9] Heidän tapaamisensa johti improvisoituun laulunkirjoitusyhteistyöhön, jonka aikana kaksikko kirjoitti ja äänitti singlen "This Beard Came Here to Party". Boston Red Sox (tunnetaan tuolloin pudotuspelien aikana kasvattamansa partasta) valitsi kappaleen hymnikseen vuoden 2013 MM-sarjaa edeltäessään . [10]Shrednecks ja Gibbons äänittivät mukautetun version kauden jälkeiselle ajalle (sanoitukset viittaavat Red Soxin kohokohtiin ja Bostonin maamerkkeihin). 


Kyllä lähtee!! Voi Jeesus jos pääsisi komppaamaan Gibbonsia, ou mama

 

Tämän jälkeen tullut kaksi albumia, American Thread (2020) ja Long Shots (2021) ATlla on Kid Rockin kanssa tehty biisi ja valitettavasti mr Montana on saanut laulamiseen vaikutteita, onneksi ei paljoa.


Nopeampi ralli, Do It Fast Long Shotsilta


American Thread - nimibiisi
Uusin julkaisu on EP jolta biisi A Guy Like Me

Kyllä lähtee!! Rouheeta!! Ou jee!!
Sus'Ei kommentteja:

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...