28 syyskuuta 2022

Pudottauduin mieleeni

 

Yksi ensimmäisiä konehuttubiisejä josta innostuin! Tiësto - Flight 643

Setti Tiëston parhaimpia, miksannut yhteen Jean Dip Zers, suosittelen
koko setin kuuntelua mikäli haluat tutustua yng-tsih -musaan ;D


Suljin silmät ja keskityin musiikin rytmiin. Leppoisan hoppuinen, rennon kiivas trancen konebitti jyskytti pian koko miehessä. Verenkierto ja sydämenlyönnit, kaikki asettui 140 lyöntiin minuutissa. Instrumentaalinen transsiin vaipumisen audiopyöritys sai minut valahtamaan itseeni, alitajuntaan, eli aliseen. Oman mieleni kahdeksikkoon livahdin tästä:


Ovi mieleen..
(näethän pupuja, pari ainakin, alaosassa..,
puput mut saattaa matkoille, aina!)
Levitin Naakan siipeni jotka vaihtuivat Pitkä Siiven siipiin. Pitkä Siipi on toteemieläimeni Naakan muunnos kun matkataan alisilla taajuuksilla, pidemmistä siivistä on hyötyä, pääsee vähemmällä energialla kun vain levittää ja leijuu, nousten taajuusaalloissa, vajoten yhä syvemmälle, kuumiin liekkeihin, manian aaltoihin.. . 


.. , ovenpieleen ei saa pysäköidä!


Lankesin siis loveen, eli transsiin, pudottauduin mieleeni on miellyttävämpi termi sillä lankeaminen liittyy kristinuskon sanastoon, ja verbillä on negatiivinen soundi. Tällä kertaa halusin tarkastella tulevaisuutta varten tekemääni suunnitelmaa, noin vuoden mittapuulla tarkastin että suunnitelluissa, ja osin jo aloitetuissa toimissa, on logiikka kohdallaan ,ja ajoitus. Että riittää energiat, joihinkin päätöksiin ja niiden toteuttamisiin, kuluu hitokseen voimaa, täytyy olla sopivassa tilanteessa että ei häiritse normiarkea.Sattumankauppaa kun tuo pääskynen sattui olemaan sopivasti, jätin sen vaikka meni osittain taulun taa piiloon, tulee ikään kuin taulusta ulos. Ja matkoilta pitää osata palata oikeaan osoitteeseen, sitä ei mielensä muiden mielien kotipesiin pääse. Outoa olisi jos pääsisi, uskaltaako tuota edes mietti että mitähän jos...  .

Kepeää keskiviikkoa,Sus'

Ei kommentteja:

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...