06 marraskuuta 2022

Kahden sormen jäänteet

 Löysin hansikkaan, teknisen. Leikkaisin pikkurilli ja nimettömän pois, loppu meni erään putken ympärille suojukseksi teipin kera. Jäi siis kaksi sormen nuotoista mustaa, kapeaa huppua, en luovuttanut. Ennen kuin keksin käytön, vasta sitten nakkasin roskiin:D


Piruntorjunta-merkkinä sitä on näytetty, yleensä selän takana,
mutta huom! aina kämmenselkä itseen päin.
Dio sen toi heavy rockiin, juutalais-Gene halusi omia sen 
trademarkiksi (se mies on kaikkien siionistipilkkojen mukainen mies: koukkunokkainen golem joka on aivan saatanan  rahanahne!! Muusikoksi
nippanappa kelpo, kauppamiehenä lyömätön).
Ja Putaansuon pell..hirviöbändin euroviisu voiton jälkeen sitä käytti jo
ex-piäminister Vanhasta myöten kaikki.



Churchillin tunnetuksi tekemä Voiton merkki,
(victory) jonka kanssa pitää olla tarkkana :
Kämmenselkä omiin kasvoihin päin,
toisin päin se on halveksuva, Up yours! eli
Pidä Tunkkis'!



Ennen liftattiin kyytiin (joissakin maissa ele on loukkaava),
nykyään peukutetaan kaikkea mahdollista. Jopa perseitä!!

Ja viimeisenä, tuoreimpana, näin olet WRC-kartalla, eli tiedät
kuka on ykkönen: Rovanperä, Kalle!!
Hänellä on muistaakseni älysormus muutoion
paljaassa sormessa, ja sitähän näytetään sitten varsinkin podiumilla.


No niin, keksinpäs käyttöä vaikka paska ideahan tuo nyt on, siis oikeasti. Kyse olikin pelkästä ideasta, löytyykö. Löytyi! Monta! Pirunsarvisormina käetettäessä kannattaa vetäistä lähtiessä maalipurkista punaiset päät suojiin, jo vain toimii helvetillisen paremmin. Varsinkin halkouunina jota vasta vietettiin.


Hitsin hassua sunnuntaita, tekee päälle hyvää keskittyä tällaiseen ylettömän tärkeään välillä, jaksaa sitten taas ottaa tosissaan kaiken muun ja suutahdella kyynisenä nettihuutelijana joka on siis päämäärä. Tai siis loppukäyttö, ennen kuolemaa.



Sus'



Kannabiksen Kone - Viimein rock ennen aivokuolemaa

Ensimmäin rock jälkeen ak.n olisi helppo säveltää -  se "flatline"piippaus siitä koneesta.

By the way eli osta tie, nyt alkaa kirjoitaminen hidastua, olen enää viisi pv itseäni edellä eikä tee mieli juuri lisää kirjoittaa, tänä yönä tuli pari laulunsanoitusta, yksi runo ja tämä postaus. Täytynee elää välillä.laajemminkin. Vaan kestihän tuo Mä joka päivä postakseen teen -jakso aika monta vuotta? Heh... tuli todistettua, lähinnä itselle, että ei ole niin sekaisin kuin muut väittävät, toisekseen että jaksaa vielä painaa, kolmanneksi jotta jos jotain päätän niin on siinä voimaa pyöriä.. . 

Voisi sitä kirjaa alkaa kirjoittaa pöytälaatikkoon, jos hyvän idean  keksii niin jopa toivoa julkaisusta. Ei silti välttämätöntä, riittää että kirjoitan sen kirjan, ja olen siihen teknisesti tyytyväinen. Kaikki muu on sokeria ja suolaa, soppaan ja saokseen.

Tupakanpolton lopetin 22.syyskuuta. Tai siis olisin jos apossa olisi ollut lääkettä joka määrättiin. tulee tarjolle vasta 13.viikolla ensi vuonna, tuotantolinja kuulemma saastui. tuollaiset ottaa päähän ja huolella. Meni kuitenkin sen päätöksen lopulliseen tekemiseen hyvinkin kolme vuotta ankaraa itsepsyykkausta. siksi käytin imperfektiä. Sillä olen sen lopettanut, se vai materialisoituu ensi vuoden maaliskuussa. -kele! ;D Isnt that Ironic, laulaa Alannis Morissette..

öö...  Atlantix Enrisotto - Nielin Pikku Patriarkan

 Vihaisen ihmisen rääkyjä Kanadasta on rauhoittettu lintu


                                                    😠👩↤🍁ᚰ☮🐦



                    (..sekoon..)                 

                                            (..kivaa!)

Ei kommentteja:

Pelin historiaa..

Areenan sivu lle, hyvä dokumentti Monopoli n historiasta, kuinka kaikki onkin toisin kuin aina on sanottu olevan, ja sitkeästä taistelusta t...