29 marraskuuta 2022

Naamakirjan löytöjä: Maailman ensimmäinen de Tomaso P72 ja Ellenin tarina

 Onpas siisti auto! Kerrassaan ihana! Rakastuin ensisilmäyksellä!! Upeat linjat, kaunis! Iiiikkk!!Siis nuo kaaret, puhdasta taidetta, sanon minä!!! Yllättävän hyvin käy tuo tumman vihreä väri tähän autoon. Vanteet ja sivupeilit on tehty kuparista!! Runko on kokonaan hiilikuidusta jolloin tämä on maailman kestävin auto, niin jutussa sanotaan: de Tomaso P72 .72 tulee siitä että autoa valmistetaan vain 72 kpl, rikkaiden lelu siis mutta silti...on se hieno!


...ja vielä video jos alkoi kiinnostaa, murisee.. ihunasti!!Olen aivan koukussa Naamakirjaan, kauheasti löytyy kaikkea kivaa, siis muutakin kuin kavereiden kävin paskalla -päivityksiä. Yksi basistin alku ja hänen tarinansa vei mukanaan, olen aivan ihastunut kokonaisuuteen!  Jos olisin isä, olisin juuri kuten on Ellenin iskä!!  Näin se pitää hoitaa niin ei jää traumoja ja ihmisestä kasvaa itsetuntoinen ja omillaan toimeentuleva, kaikkeen valmis. Näin ihminen pitää kasvattaa:


On se kova plikka, soittaa yhdeksän vuotiaana
 mut suohon ja helposti!! ;D Eikä se ole se kova juttu... ,
tsekatkaa, päivän paras 12-minuuttinen!!

Lets Naamaillaan,Sus'

1 kommentti:

sami niilola kirjoitti...

Vanhoissa urheiluautoissa on sitä jotain.

Kevään merkki - Sus' vetää kuontalon sileex! Aouuuu...

 Tähän piti tulla ennen -kuva, muistin että se pitää ottaa kun hiustenleikkuuta oli jäljellä noin 3 minuuttia. Kolmesti muistutin itseäni as...