24 joulukuuta 2022

Hyvää Joulunaikaa!!

 Olkoot päiväsi täynnä taikaa, nyt on reilusti aikaa, joululaulut raikaa, ja napa paukkuu, koirat haukkuu, aouuuuuuu...ulvoo sujekset!!Rajattomasti hyvää mieltä!!!

En etsi valtaa, loistoa.... ,
Sus'

8 kommenttia:

Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti...

Hyvää joulua 🎄

sami niilola kirjoitti...

Hyvää Joulua. Ootkos törmännyt Ajattaran joulu levyyn. Hieman erilaista joululaulua.

Anonyymi kirjoitti...

Siskoni miehensä kanssa kohtasivat suden kasvotusten Nurmeksessa, susi jolkutteli heitä kohden, sisko ja miehensä luulivat sitä koiraksi, niinpä sisko sanoi sille, kenenkähän koira sinä olet,ja oletko saanut ruokaa, susi katsoi jonkun aikaa heitä silmiin, ja sitten teki täys käännöksen kävellen pielisen vastapään rantaa kohti.
Myöhemmin sisko tiesi että se olikin susi, koska havaintoja oli muillakin.
Olen sitä mieltä että yksinäinen susi ei tee ihmiselle mitään, ja tuo susi ilmeisesti oli erotettu laumasta, niin arvata saattaa että se saattoi olla alakuloinen ja surullinen,
onhan eläimillä samanlaisia tuntemuksia kuin ihmisillä.
Susi on upea eläin suomen luonnossa, en ymmärrä miksi sitä vihataan, metsästäjät voisivat lopettaa metsästämästä riistaeläimiä, sillä ruokaa on kaupoissa runsaasti, metsän eläimet kuuluu suden ruokavalioon,ei ihmisten.
Tiedän myös yhden ihmisen joka kohtasi suden niin läheltä että se nuolaisi marjan kättä,siitä on aika paljon aikaa.Itse olen nähnyt lauman automatkalla, jotka meni Imatralla kohti Venäjää, sieltä niitä myös tulee.

Anita kirjoitti...

Hi!Merry Christmas!!xoxoxo

Sus' kirjoitti...

Oi mitä kohtaamisia susien kanssa, vähän kade... Juu, säikyttelisivät takaisin metsiin mutta eivät jahtaisi sen pidemmälle.. . Susi ei ole yksinäinen kuin etsiessään itselleen morsianta/laumaa ja kun on aika kuolla. Sitä ei anneta ihmisille täällä suomessa niin miksipä se susikaan pitäisi rauhaan jättää? tasapainon saaminen on olevinaan niin vaikeaa ja tunteet ohjaa keskustelua.

Liplatus kirjoitti...


Joulu on vierähtävnyt etäällä blogistaniasta.

Mukavaa loppu vuotta 2022!
Toivon onnea ja terveyttä tulevalle vuodelle 2023!

Sus' kirjoitti...

Kiitos samoin Liplatus, olkoot teoksesi häikäisevimpiä kuin koskaan!! Jihuu!! ;D

Timo Kyttä kirjoitti...

Kieltämättä hienosti laulettu ja hieno sävel, hyvää joulupäivien jatkoa sullekin! 🍀👍🏻

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'