15 helmikuuta 2023

Ajan hermolla elävä nuori!

 Tein testin: kuinka monta nuorta Suomi-julkkista tunnet?, jossa piti kuvista tunnistaa 20 - 30v. nuoria suomalaisia staroja. Kun tiesin aika monta, lähinnä sen tähden että luen uutisia monipuolisesti, minun epäillään olevan z-sukupolvea ;DD


Olet ajan hermolla elävä nuori!

Vastaustesi perusteella olet vuosituhannen taitteessa syntynyt Z-sukupolven kasvatti – tai vähintäänkin elät henkisesti nuoruuttasi! Tunnet hyvin niin nousevat tähdet kuin vakiintuneetkin nuorisoidolit räppäri Ibestä ja Sexmanesta sulosointuiseen Pehmoainoon, ja seuraat somessa tiiviisti Erna Huskon ja Mikael Renwallin elämän uusimpia käänteitä.


Todellakin seuraan tiivisti somesta nuorison touhuja, hahahah... , ei ole Naamakirjan lisäksi muuta somea kuin tämä Metsänväen kohtauspaikka ja täällähän nyt ei nuorisoa juuri näy;) hyvä tuuri kävi kysymysten kanssa sillä IBE tai Sexmane olisikin ollut pelkkää pimeää.. .Erna Husko meni oikein kun suljin muut vaihtoehdot pois ja kahdesta arvasin oikean;) Tuo viimeinen on muutenkin suosimani taktiikka.

On kivaa olla nuori, vielä kun varsi ymmärtäisi tämän eikä kolottaisi joka paikkaa ajoittain kuin satavuotiaalla... .


Nuorekasta päivää,



Sus'



Nuorisomusiikkia, olkaa hyvä ;D
Jethro Tull - too Old to Rock'n'Roll, too Young to Die!


2 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Heh, jos minulta kysytään kuka on esim. sexmane. en kyllä tiedä. Nykypäivänä musamaailmaan on putkahtanu aika monta uutta artistia joista en ole kuulut yhtikäs mitään. Johtuu kaiketi omasta musiikki mausta.

Sus' kirjoitti...

On paljon hiphoppariräppäreitä juu, menisivät ohi joka tapauksessa, iästä riippumatta.

Värihaaste - keltainen

 Koitti kevään väreistä suosituin, puskea esiin läpi hangen!! Kohtalonsa säälityin, tunsin kuoleman hallan, aamuöisen,  vievän kaiken kasvan...