13 helmikuuta 2023

Täydellisyyttä hitunen...

 Siis, nyt Sus' hehkuaa kuin kuin kaupungin sepän pajan tulet, palkeilla ahdetut!! Seuraan Naamakirjassa Ellen Alaverdyan -nimistä nuorta neitiä, ikää 10 vuotta. Tyttö on kovin musikaalinen, isänsä verenperintöä, ja on kasvanut musiikin ja soittimien ympäröimänä. Tästä on ilman sen kummempaa tyrkyttämistä, pakottamisesta puhumattakaan!, seurauksena hyvin luonnollinen suhde musiikkiin, sen soittamiseen, eri instrumentteihin, ja nyt myös, ylläripylläri! laulamiseen! Niin ja videoiden tekoon, esiintymiseen (on soittanut jo mm. Steve Vain keikalla, jammailivat yhden biisin, siisti, löytyy juutuupista), sponsoreiden, soppareiden, jne. 


Ellen Alaverdyan - Blackbird (Beatles-cover)
Huom! bassovalinta, aika nappiin;)
Hienosti toteutettu video ja fiilis kohdillaan!


En ole juurikaan videoillaan kuulut että laulaisi, on valinnut basson soittimekseen ja ihailee legendoja, kuten es. funk-genrestä Bootsy Collinsia. Ja saman tien kun tarkistin asiaa, löysin toisen cover-biisin, vuosi sitten julkaistu. olen äimistynyt!!


Johtuen siitä ettei ole luultavasti paljoa laulanut, minkä tähden  ääni on hieman heiveröisen oloinen, mikä saa koko esittämisen hieman levottomaksi. Vaan älkää antako sen häiritä. Ajatelkaa mieluummin millainen pakkaus tämä nuori neiti on kymmenen vuoden päästä, puberteetti-kapinan jne. jälkeen, itsenäisenä musiikintekijänä, laulajana-multi-instrumentalistina, pääsoittimenaan  basso!! Siistiä!! Upeaa!! Mainiota!! Parasta kasvatusta mihin olen netissä törmännyt!!


Rakastan Elleniä ja arvostan ja kunnioitan häntä, kuten isäänsä, ja vanhempiaan

... perhettään yleensä. Hienoa upeaa, mahtavaa!!


Laitetaas tähän tuo aikaisempi eli Penny Lane, Beatles loistovalinta Ellenille, hienoja biisejä, ja tarpeeksi vaikeita tuomaan esiin tytössä olevan lahjakkuuden jota määrätietoisen pakottomasti mutta kurinalaisesti tuetaan ja kehitetään, yhdessä, halusta. Sydämestä!


EA - Penny Lane

Ja yksi soittovideo - I told you I can do it! ;D

Ihana!!





Ellenin seuraaminen on tuonut puhdasta iloa ja toivoa elämääni, kaiken maailmallisen murheen painaessa harteita lysyyn, mieltä mustaksi. Kiitos ja keep on rockin'!!!





Hyvää alkanutta viikkoa,



Sus'



P.s Ellenin tarina: Ellen's story! jos alkoi kiinnosteleen.. . Tästä saa irti vaikkei musasta ja sen tekemisestä mitään tietäisikäänmitään , tunnetasolla loistava piristysruiske! 

2 kommenttia:

Liplatus kirjoitti...

Luonnollista kaunista esiintymistä.
Hän ehtii vielä paljon, vasta alkutaipaleellahan on.
Ihailen!

Hyvää kevättä!

Sus' kirjoitti...

Sama täällä, ihailen ja arvostan ennen kaikkea vanhempiaan, isä ei tuputa mutta tarjoilee parhaat mahdolliset varusteet ja koulutuksen muusikon ammattiin siinä sivussa, leikin, soiton varjolla. Siisti juttu, luo toivoa kun tajuaa että näinhän sen pitääkin mennä!!

Pelin historiaa..

Areenan sivu lle, hyvä dokumentti Monopoli n historiasta, kuinka kaikki onkin toisin kuin aina on sanottu olevan, ja sitkeästä taistelusta t...