18 maaliskuuta 2023

Saturday Classics 180323

 Sota jatkuu, Ukrainan jalo kansa kärsii. Miehet poteroissaan muodostavat sen selkärangan joka taipuu mutta ei katkea, he ovat sotureiksi, jos ei syntyneet, niin tehtävään kasvaneet. Kansan tahto on tärkein asia millä sodat voitetaan ja siksi Venäjä ei koskaan tule voittamaan tätä kamppailua sille se on tässä paha, se jolle karma kuittaa.

Sillä aikaa, sitä odotellessa, tukekaa Ukrainaa tässä taistelussa sillä jos he häviävät, seuraavana jonossa on Baltian maat ja Suomi, hullut ovat hulluja ja tällä hetkellä Venäjää johtaa yksi kaikkein hulluimmista. Ei kuulemma osaa edes nettiä käyttää, on siinä takapajuinen henkilö johtamaan maata jossa asuu 150 miljoonaa asukasta ja jolla on mittaamaton varasto ydinaseita.


Veljet, siskot, seisomme teidän kanssanne, ja ikuinen on oleva velka tästä veriuhrista jonka annatte!! 

Kunnia sankareille juoksuhaudoissa, kunnia Ukrainalle!


Брати, сестри, ми стоїмо з вами, і вічним буде борг цієї кровної жертви, яку ви віддаєте!!


Героям в окопах слава, Україні слава!Dire Straits - Brothers in Arms (1985)


Through these fields of destructionBaptisms of fireI've witnessed your sufferingAs the battle raged highAnd though they did hurt me so badIn the fear and alarmYou did not desert meMy brothers in arms


Lisää Klassikoita!


Sellaista, hyvää lauantainjatkoa,
Sus'

5 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Tämä on kaunis kappale ja tärkeä sanoma.

SusuPetal kirjoitti...

On tämä hieno kappale. Aikanaan tuli kuunneltua bändiä enemmänkin.

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan rauhaa. t. possu

lepis kirjoitti...

Susupetalin kanssa samoilla mennään! Klassikko joka ei hyydy!

Sus' kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Olipas hankalaa kun ei päässyt edes kommentoimaan, olen kaverin verkossa ja vaihtoi reitittimen joka asettui muutaman päivän...;)

Saturday Classics 220624

 Electric Mary on australialainen rokkikukko-orkesteri😂 joka EI kuulosta Ac/Dc:ltä... ;P. Tämä kyseinen biisi on hidas, eeppinen, raskassou...