14 maaliskuuta 2023

Terapiataidetta koko rahalla!! Eli mitä nuo maalit nyt maksoi, sanotaan että kympillä selviää... ;D
Narkomanian Tähti 2.0
Inspiraation lähteenä Tähtien Sodan
Kuolemantähti. Olen tällaisen tehnyt
joskus 2001-02, siitä tuo 2.0 -merkintä.
Jänniä taustoja taas löytynyt, rakennusjätelavoja kun olen käynyt kuikuilemassa. Öisin varsinkin jos tulee valvottua, on kiva lähteä kävelemään autioita katuja, haistela nukkuvan kaupungin viboja ja tsekata lavoja. Ihmiset kun heittää kaikkea toimivaa ja hyvää pois, ja sitten on tietysti nämä varsinaiset materiaalit eli maalaan aika paljon pakkausstyroksiin ja muihin vastaaviin. Nuo mustat missä ympyrä keskellä, laittoi heti luovuuden tulille, kolmesta kaksi onnistui siedettävästi.

Tämä on tuorein, olen ajoittain alkanut ahdistumaan maailmanmenosta ja omista toilailuista, ja se taas saa minut huolestumaan koska en ole ahdistusta joutunut aiemmin kokemaan, kaikenlaisia muita tunnekirjon negatiivisia mutta ei tätä, voihan paska..

Maailma ahdistaa!(onpas harvinaisen paskoja kuvia, täytynee luovuttaa ja ostaa älypuhelin, saa sen kameran siinä ja onhan se jossain vaiheessa opeteltava, huoh...)
Luova tekeminen on sitten kivaa ja rentouttavaa!!


Mukavaa tiistaita,
Sus'

EXPRESS Yourself
Oikealla hetkellä Madonnakin toimii!½!


8 kommenttia:

Timo Kyttä kirjoitti...

Taiteilun tulokset näyttää hienoilta! 👍🏻
Älypuhelimia oli kans esim swappie.com paikassa, iPhoneissa on hyvä kamera ja päivityksiä saa kauemman kuin Androideissa. 👍🏻👍🏻 Luult näitä löytyy muitakin haulla.

Sus' kirjoitti...

Mulle riittää kun päivitän kännykameran vga-sta megapikseleihin, joku 4 riittää hyvin ;) Hui Hai-Tech!!

Timo Kyttä kirjoitti...

Kamerakännyköis on niin pieni se kenno, että tärkeintä kuvan laadulle on vaan kun on valoa riittävästi. Sen voi hoitaa jollain lampulla tms aika helposti. Tai ottamalla kuvat päivällä ikkunan lähellä.

Pöllö kirjoitti...

Kiinnostaisko se "kurja" iföyn vielä? Se notkuu tuolla mun laatikossa edelleenkin? Se on siis ihan käyttökelponen puhelin, kuten silloin viimeksi oli puhe. nou vikoja :D

Timo Kyttä kirjoitti...

Ota siitä Sus'! 👍🏻
Applella on paljon parempi yksilönsuoja, kun elävät myymällä kalliita tuotteita, eikä niinkuin Android joka tehty keräämään Googlelle dataa ihmisistä, että voivat näyttää mainoksia enemmän.

Sus' kirjoitti...

Otan! Natokin menee!! ;D

Pöllö kirjoitti...

Pistän pakettiin ja postin hellään huomaan. Loput onkin sitten historiaa.
Ei palautusoikeutta 😉😉

Sus' kirjoitti...

Kiitos oi rakas pöllöseni, olet ihanista ihanin!!<3<3<3
Laita tilinumero s-postiin niin laitan postikulut ja vähän päälle. Pääset ostelemaan vaikka höyhenkoristeita ;DD Pääsiäisen kunniaksi...

Saturday Classics 220624

 Electric Mary on australialainen rokkikukko-orkesteri😂 joka EI kuulosta Ac/Dc:ltä... ;P. Tämä kyseinen biisi on hidas, eeppinen, raskassou...