31 toukokuuta 2022

Kansallinen Kivääriyhdistyksen kusipäinen asenne on aivan käsittämätön

 NRA eli jenkkilän aseita lobbaava, niiden vapaan saatavuuden puolestapuhuja jaksaa haistattaa yhä useammalle kouluampumisen uhrien omaisille, jälleen kerran. Viimeisin tapaus vaati 18 lasta ja 2 aikuista opettajaa. Tämäkin häiriintynyt nuori olisi Suomessa jäänyt lääkärin seulaan ja ilman laillista asetta. Ei U.S. of A:ssa, senkun marssii kauppaan ja osti kiväärin, meni kouluun ja tappoi satunnaisia ihmisiä ihan vain tappamisen halusta (ilosta:O). Ja NRA ei edelleenkään halua että tulisi taustatutkimukset jotta kaikkein hulluimmilta jäisi aseet kaupan hyllyyn.


Viimeisimpien kyselyiden mukaan  neljä viidestä haluaisi ainakin jotain rajoituksia, samaan aikaan kolmasosa ei suostu uskomaan että kongressi saisi mitään aikaan, liikaa rahaa jaettavana näillä asekauppiailla tälle NRA:lle. Munattomia poliitikkoja piisaa jenkeissä. Ja yksi sekopää tietty puhumassa siellä tilaisuudessa, eikö sitä saatanan narria saa kukaan kahjo hengiltä??

Newsweek kertoo, että Brady Campaign to Prevent Gun Violence -kampanjan vuonna 2019 keräämien tietojen mukaan yli 20 istuvaa republikaanisenaattoria olisi saanut lahjoituksia NRA:lta.

Edellä mainituista senaattoreista 16 on saanut Newsweekin mukaan yli miljoonan dollarin lahjoituksen. Satapaikkaisessa senaatissa on tätä nykyä kaikkiaan 50 republikaanisenaattoria.

– Tarjoan rukousta ja myötätuntoa, mutta tiedän, että se on törkeän riittämätöntä. Meidän täytyy etsiä vastauksia, Romney kirjoitti Twitterissä Uvalden ampumisen jälkeen.

Romney notkuu NRA:lta lahjoituksia saaneiden senaattorien listan kärjessä. Public Citizenin mukaan utahilaissenaattori on saanut kivääriyhdistykseltä yli 13,6 miljoonaa dollaria.


Ostettu demokratia, äänioikeus kaikilla, tosin äänesi kuuluu vain jos on antaa sen lisäksi taaloja, dollareita, massia valuttaa. Kuinka tyyppi joka on saanut NRAlta 13,6 miljoonaa tekisi yhtään mitään mitä NRA ei halua hänen tekevän. Politiikka on yhteisten asioiden hoitoa, jenkeissä se on rikkaimpien asioiden hoitamista, ja mielellään niin, että rupisakki häviää katukuvasta... .


Jos olisi rahaa, paljon rahaa, järjestäisin aseellisen hyökkäyksen NRA:n vuosikokoukseen, kaikki saatanan asediilerit, heidän edustaja ja kannattajat hengiltä. Ja laillisesti kaupasta ostetuilla aseilla, pitäähän lakia noudattaa, murhahommissakin. Selittäisivät sitten sen jälkeen että ei ne aseet ihmisä tapa... . ei niin, vähemmän vain kuolee porukkaa niissä maissa ampumisiin joissa on kunnon aseliait ja sitä pyssyä ei saa ihan kahjot. Se lisäys mihin vedotaan oli aikoinaan länttä asutettaessa hyvinkin tarpeellinen, oikeus kantaa asetta kun oli rosvoja, intiaaneja, petoeläimiä, ase oli hyvä olla käsillä. Vaan 1900 -luvun jostain 20-30 -luvusta lähtien on ollut vain kuolemia, viinatrokarit tappoi huolella jengiä, kas kun kaupaan ja se kouraan. No questions asked. Vittu!


Tänä päivänä ase pitäisi olla vain poliisilla, ja ei kaikilla niilläkään, sekä armeijan kantahlöstöllä. Harrastus- ja metsästysaseet pitäisi varastoida johonkin kunnon kassakaappiluolaan eikä ihmisten koteihin jonkun munalukon taa. Kraks kirveen hamaralla ja aseet muuttuu rikollisiksi.


Ampuminen on zen, tappaminen on turhaa, murhamiehet joutaa mullan alle.Ugh! Olen puhunut (suivaantuneena!).Sus'Lord, I never drew first, but I drew first blood
I'm a devils son, call me young gun....

Jon Bongiovi - Leffasta Young Guns II - Blaze of Glory
2 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Suomessa aseiden säilytys on minusta aika tarkkaa kun lupien saantikin osaa olla hankalaa.

Oletko katellut elokuvan.

Sus' kirjoitti...

Suomessa juu, jenkeissä ei.

Olen muistaakseni nähnyt, ihan hyvä länkkäri, näyttelijöiden into on kasinkosketeltavaa, länkkäreitä kun ei tehty yhteen aikaan juurikaan ja sit tuli pikku buumi johon tämäkin osui. Eastwoodin Armoton on hyvä!

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'