02 syyskuuta 2022

Iiiiiiihania uusia värisävyjä!!! Lätrlätr!!

 Oih! Lentävään Tiikeriin on tullut uusia värejä!! Ihunaisia sävyjä, saa läträämiseen ihan uusia fiiliksiä. Eikä ole kauhean kalliitakaan kun 7 tuubia (22ml) irtoaa 4 eurolla, suosittelen.


Toistaiseksi on kahta erilaista pakettia, toisessa punaisen erilaisia ja toisessa sini-
viherkeltaisia, taitaa olla keltaista kummassakin.



Olen intoutunut tutkimaan kolmiulotteisuuden lisäämistä kuviin. En siis perspektiiviä maalaten vaan ihan konkretian kautta, eli olen laittanut esim. styrox-maalaukseen esineitä kiinni ja maalannut nekin, mihin tästä vielä päätyykään. Toistaiseksi eivät toimi hirveän hyvin mutta uuden kokeilu saa mielessä virkistävän vaikutuksen ja terapiamaalaustahan  tämä muutenkin. Kivaa kokeilla kaikkea jännää mitä mieleen tulee ;)


Kun tuon ritilän löysin niin tuli heti mieleen että laitan siihen
styroxin paloja ja maalaan ne palat.

Tähän tyyliin! Putki voi olla lyhyempi, ja nuo esineet liittää paremmin
kuvaan, tietty.


Löysin kiiltävän pelikortin ja pilkoin siitä
"tienkeskiviivat".




Onko mitään niin häiritsevän outoa kuin vaaleanpunainen hakaristi?? ;DD Kaikkea sitä tuleekin mieleen, ja tehtyä. Tuosta oikeanpuoleisesta näkee hyvin kuinka erilaisia sävyjä saa, olen onnessani.




Hyvää perjantaita, vapauttakaa sisäinen näkemyksenne maalaukseen, runoon, luovaan touhuun, se tekee hyvää mielelle, ihan sielussa asti tuntuu,




Sus'



Mustaksi maalaan kaiken, koko maailman!!!
"Paint it black" (The Rolling Stones) Amy Winehouse/Back to Black cover
by Robin Adele Anderson




P.s Lisäilen vähän kun sain aikaiseksi pari itseäni miellyttävää, tämä eka on tuolla ylempänä mutta vähän muuttuneena:


Ovulaatio

Tästä tuli suosikkini, päätyi parvekkeen "ateljeesta" sisään, tuolille istuskelemaan. kunhan nyt malttaisin olla tähän koskematta, ihan hyvä tällaisenaan:

I was thinking.
Sama taulu kuin eilisessä postauksessa, valotus vain ihan eri.

Ajattelin laittaa polkupyörään, eteen, pupu-merkin:
Obey The Sparkling Bunny!!

Näin kesällä hienon pirssin:









8 kommenttia:

Liplatus kirjoitti...

Rentouttavaa on puuhastella omaan tahtiin. Olipa se taiteellista tai kuvallista. Ruoanvalmistuskin on mukavaa puuhaa.

Iloisia värien voimallisia töitä olet maalannut.
Mielenkiintoista kokeilua.

Sus' kirjoitti...

Kävin hakemasa lisää värejä että pääsee sottaamaan huolella ;D

Jael kirjoitti...

Ihania värejä
ja kivoja töitä. Mulla on iso maalausteline(jonka joku oli heittänyt pois joitakin vuosia sitten, ja jonka onneksi löysin) ja kuivuneita öljyvärejä, kun olen jo muutamia vuosia etsinyt sitä kadonnutta inspistä. Mukavaa viikonloppua ja maalaushetkiä

sami niilola kirjoitti...

Olet kyllä mestari. Onkos tuo corvette. Mahtava auto.

Sus' kirjoitti...

Juu, kivoja sävyjä saa.
Ne kuivuneet värit saattaa saada eloon tärpätillä;) Otata pensselin jäyeen ja väriä tuubiosta ja vedät ensimmäisen viivan, siitä se lähtee, annat valua vaan ja valut itse mukaan. Kunhan aloitat, niin kylä se inspis löytyy.. .

Kiitos, samoin!

Sus' kirjoitti...

Vettepä hyvinnii. Jyväsjärven satamassa Lutakon parkissa. oli aika vaikuttava, avoautollinen säihkettä kun aurinko paistoi tuutin täydeltä.

Repolainen kirjoitti...

No nyt on päässeet värit valloilleen ja kiitos vinkistä, "lennettävä" itsekin Tigeriin - maalejahan ei voi koskaan olla liikaa!! Eri asia koska pensseliin ennättää tarttua, mutta ei jää välineistä tarvikkeista kiinni sitten kun inspis iskee. Upeaa luomistyötä, ihailen juuri tuollaista rohkeaa omannäköistä kokeilua ja erilaisten materiaalinen yhdistämistä!!

Sus' kirjoitti...

Styroxille maalaaminen on aika kivaa itseasiassa. Eilen löysin mielenkiintoisen näköisen pakkausmateriaalin, sellaista vaahtomuovin tapaista, tuli hieno pinta maalaukseen. Läträäminen on superrelax!!

Mansikkaa vajaa

 ..on kaktus-tarha/kokoelma, nyt siis kolme neljästä. Suunnittelin jotta kolme kpl meksikoa,  ja sit mansikkaktus, ne on niin söpöjä <3 T...