16 syyskuuta 2022

Iron Man's Ball -avaruusaluksen nykyasetukset

 Spaceship Iron Man's Ball:


Jalat lisävarusteena jos tekee mieli avaruuskävelylle;)Kirjaimista koostuva energialiekitin jolla saadaan alus kulkemaan hypernopeutta.
Polttoaineena kone käyttää sanoja, eli siis kirjoja. mitä painavampaa tekstiä, 
sitä pidemmälle ja nopeammin, pääsee. Sota ja Rauha / noin kaksisataa parsekia. Juha Vuorisen koko tuotanto / nippa nappa lähtee käyntiin, ja pääsee seuraavalle Kirjastolle eli siis Polttoaineasemalle.Aakkossoppaa moottoriin!!
Ei sen enempää tekstiä, kerrankin ei huvita kirjoittaa...Apua!! Lääkäri!!Sus'


P.s. Uusi miehistön jäsen liittyi IM'sB vahvuuteen, ltn Töpselinokka, Pekka Adam Sakari evp, vastuualueenaan näkymättömien aallonpituuksien tarkkailu ja hyötykäyttö:

Ltn Töpselinokan kerrotaan olevan ylpeä ja onnellinen päästessään Äiron mänin miehistöön.


4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ai että hienoja nuo "avaruusalukset". Sinäkö ne olet itse tehnyt?

Sus' kirjoitti...

Juu, ihan omia on, ja ei niitä ole kuin yksi;) Se on sellainen "on kaikenlaisia pikkujuttuja, mitä niillä teen" -teos johon olen kerännyt kaikkea pikku tavaraa jota pyörii pesässä. Siksi siinä on joka lähtöön tavaraa, hauskaa on keksiä niille "merkityksiä", kuten varapyörä (mitä kukaan tekee varapyörällä avaruusaluksessa ;D), tai nuo jalat jotka joltain kirpparilta nappasin matkaan.

Kiva kun tykkäät näistä totaalisista "lapsettaa ja huolella" -hetkien tuotoksista ;)

Repolainen kirjoitti...

Työn puitteissa pääsin keskiviikkona virailemaan myös "avaruudessa" ja luulinkin, että joku on napannut sieltä kuvan kun postauksesi avasin...
Kolmi(tai ehkäpä enemmänkin lukuja) ulotteista idearikasta taidetta ja elävää taidettakin syntyy luovassa mielessäsi ja käsissäsi - kiva kun laitat näitä näytille. Idearikasta viikonloppua toivotellen!

Aiemmin kommentoit (skräppäyssivuuni), että sulla on pussillinen "puisia" pikkukoristeita ja ettet ole keksinyt niille käyttöä. MIstä niitä löysit
ja jos meinaavat jäädä ylijäämäksi, niin täällä olisi niille kyllä käyttöä....

Sus' kirjoitti...

Lentävästä Tiikeristä, maksoi euron, eli siis sinne!

Kiitos kehuista. Laitan näitä näytteille ihan siksi että muutkin kehtaisi sillä ei se lopputulos vaan se tekeminen.. .

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...