06 syyskuuta 2022

Olet kavala ja kiero!

 Aku Ankan numerossa 44/1988 on tarina Karhukopla - Hypnoosikoe jossa kelmit vaivutetaan hypnoosiin ja päästetään vapaalle, olettaen heidän olevan kykenemättömiä pahatekoon. Kaksi kolmikosta näyttelee suggestion toimivan, kolmas vaipuu oikeasti rehellisyyskoomaan ;D Siitä sitten hupia revitään periankka-tyyliin.

Kun kopla jää viimein kiinni, alkaa kaksikko pohtia kuinka velipoika saadaan jälleen luonteenomaisen pahaksi ja lukevat pikaisesti hypnoosista ja kokeilevat, onnistuen oikein hyvin. Niin hyvin että kolmas syö selliin tuodut safkat, siis muidenkin annokset. Tähän tarina päättyy.

Itseni sai repeilemään hillitysti suomennos, mitä lie ollut alkujaan tanskaksi (oletus), vaan suomentaja sijoittaa puhekuplaan kunnon repäisyn, ja faktan Kelasta, tähän tyyliin:


Olet kavala ja kiero! Voisit viedä

vaikka kansaneläkkeen tukiosan

vanhukselta. Olet läpikotaisin

paatunut.


Ai hitto kun nauratti, olin vessassa sattumoisin,  ja kaakelit kaikuen hörähtelin ;D Sain nipun Ankkoja ilmaiseksi Harjunportaiden kirpparilta, kannatti todellakin ottaa nippu matkaan vaikka ei olut edes reppua mukana. parasta vessalukemistoa, helposti ;) Tämän linkin löydät niin Ekocenterin kuin muidenkin Jyväskylän kirppareiden tiedot,Klikki-otsikko terveisin,Sus'

3 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Aku Ankat ovat yksi parhaimmista lehdistä mitä tiedän.

Pöllö kirjoitti...

Kiitos - repesin täysin!
Onneksi olin ehtinyt nielaista "iltapalani" eikä ollut enää vettä suussa, olisin taas saanut nenähuuhtelun tässä ohessa.

Sus' kirjoitti...

;D ole hyvä.

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'