16 marraskuuta 2022

Kaikenlaista

 ..romua ja krääsää on taas kertynyt pesään. Niistä sitten.. , jotain taiteen tapaista;)

Haikara, nuori herra Kara, joka tervehtii kaikkia iloisesti Hai!! piti laittaa eteiseen kun alkaa sisällä tila loppua. Jokainen esine kun vaatii oman tilansa päästäkseen,  esille edukseen.


Ja tähän väliin musaa soimaan, Dan McCaherty, Nazarethin alkuperäinen laulaja, kuoli tuossa männä viikolla, kevyet mulla ja soimaan Razamanaz:


Tiukka ote laulamiseen, hieno ääni, sen sävyt, jee!!


Sain 3D-taulun, pari sutta, kivaa leikkiä valoilla:





Tein aurinkolasit, tai oikeastaan kesälasit, nämä kun laittaa päähän ei näe muuta kuin vihreää ja keltaista, siis kesä ;DD

- Mitä näkyy?
- Kesä.... ;)


Lasit näyttää tältä päässä:


Joulu tulee, täytyy antaa työharmaan kasvaa leukaan ;D


Bongasin loistavan keikan tammikuussa - täytän 55vee tammikuun 13. ja lauantaina, 14.pv, on Paha Kaksonen feat Rane plays Rajuilma Ilokivi Venue-lla, liput 5 euroa, kolme muutakin metallibändiä!

Rane ,siis Rajuilman laulaja, soittavat hyvän setin klassikoita. Tekivät vain yhden cd-n ja yhden ep:n joten kaikki biisit on tavallaan klassikoita, eikä huonoja ole seassa. Polttaa!!


Ranella vaan nyt on rock-laulajan karisma, ollut jo pennusta asti!
Suosittelen keikkaa kaikille hard rock/metal -musan ystäville. Rajuilma on legenda! Levyraadissa aikoinaan arvioivat biisinsä Naidaan! Oli kommentteja juu.. ..hihih

Sellaista kaikenlaista, pitäkää itsestänne huolta ja maskit naamalla kauppaan kun nyt totuttiin käyttämään, jäisi influenssat väliin monelta jos vaan käyttävät maskia.



Tämä on syksy ja nyt!



Sus'


P.s. Joululahjat valmiina jo eversti Kääkströmmille, ja Pöllö&Mursu -dynaaminen duo:lle!! Jihuu!! Harva asia on yhtä miellyttävää tehdä kuin paketoida lahjoja, eiks jee?!!


P.s.2 ihmissuhderintamalla oli yön kestävä hellyyshetki (ei penetraatiota, siis vain vähän lähmitiin ja paljon silitystä, ai että!!!), vajauksen poisto! Nyt olo tyytyväisen onnellinen.. tai toisin päin.. kuiteski!! Jihuu!! :)

2 kommenttia:

Kääkström kirjoitti...

Rajuilmasta semmonen muisto että ite en koskaan nähnyt, mutta edesmenneen ystävän ex-miehen isoveli oli hetken soittanut Rajuilmassa. Tuo ex-mies, joka asuu nytten taas Jyväskylässä soitti joskus vappubileissä Rajuilmaa ja bändin sanoitukset saivat naisvaltaisessa yleisössä aikaan hillitöntä huutonaurua :D Luin taannoin Rajuilmasta kertovat kirjan ja voi kristus mikä meno on jätkillä ollut...

Sus' kirjoitti...

Voisin kertoa muutaman lisää itä ei edes kirjaan kehdattu laittaa ;DD

Värihaaste - keltainen

 Koitti kevään väreistä suosituin, puskea esiin läpi hangen!! Kohtalonsa säälityin, tunsin kuoleman hallan, aamuöisen,  vievän kaiken kasvan...