01 syyskuuta 2022

Runotorstai, aiheena syys eli syksy, näin alkavan kuun kunniaksi;)

Repolaisen runo

Susun runo

Pöllön Syys-runo

AilaKaarinan runo


 Syys


Kuin hautajaisissa , kuljen viimassa,

kasvit vihreät kellastuu.

Pois leijuvat, keijujen kuvat,

on aika nukahtaa.


Lakastuu, pakastuu, oi syyskuu!!


Uneen vajoten, luonto lepoon

huokaukset tarttuu 

leuat sijoiltaan.. ,

voi kun seurata esimerkkiään. 


Nukahtaa, uneksia, oi syyskuu... . (hyss)


Asvaltti märkänä kiiltää,

jälkeen sateen, viiltää

rintaa viima, tuoksu tulevan

talven kylmyys luihin käy


Paleltaa, väsyttää, oi..hhoijaaahh.. , syyskuu.


Sus'190822


Sellainen syysruno. Jään odottamaan teidän (parempia) suorituksia. Tuli vähän..., hmm.. , köykäinen.


Innolla kehiin, sanoja riviin, peliin osallistu, voita! arvostusta, kunnioitusta, kehujen poskipäitä kuumottavaa punotusta,
Sus'Debbie Davies - I just came to play


Susun runo

Pöllön Syys-runo

AilaKaarinan runo

Repolainen runoilee


11 kommenttia:

AilaKaarina kirjoitti...

Eilen vasta löysin tämä Runotorstain. Sivu on sekava, ja huomasin, että vaikka Repolainen oli kirjoittanut oman runonsa haasteeseen Poikkeusolot, niin se ei näy ennen kuin "tummaan" sen ja sitten avaan. Runon pitäisi näkyä heti, kun klikkaan osoitetta! Ja muutenkin Runotorstai hukkuu jotenkin omien tekstiesi sekaan niin, että sitä saa etsiä. Voisitko tehdä tästä jotenkin erillisen tyyliin Krapuhaasteet, jossa siis näkyy kirjoittajat, jota klikkaamalla teksti avautuu heti. Kuten siis Krapuhaasteissa. Pahoittelen vähän närkästyneen oloista viestiäni, mutta harmittaa tämä miten vaikeaksi olet tämän tehnyt. Olen nimittäin ollut tosi iloinen, että aloit vetää tätä taas, mutta myös vähän surullinen, kun on niin hankalaa...

AilaKaarina kirjoitti...

Nyt kun löysin tämän, niin vähän jo helpotti :D. Ja onhan tämä tavallaan erillinen kuten Krapu on. Mutta selkeämmin esiin kirjoittajat! Lista kirjoittajista niin kuin kravuissa, please.

SusuPetal kirjoitti...

Syksyn alkavaa väsymystä runossasi, ollaan hiljaa hysss.

"Leijuvat, keijujen" oli hyvä rivi, lakastuu, pakastuu ehkä hieman kliseinen :D

Ai niin, olen samaa mieltä AilaKaarinan kanssa, että runotorstai voisi olla oma postauksensa eli tee toinen postaus, johon laitat muita juttuja.

Mukana ollaan. https://susupetalsanat.wordpress.com/2022/09/01/syys/

Laitan linkin myös nimeeni.

Sus' kirjoitti...

Juu, ensi postauksessa ei ole muuta kuin runotorsstai juttuja, nyt vähän innostuin kirjoittamaan mitä kuuluu ;D Oma postauksensahan tämä noin muutoin on, otsikosta pitäisi selvitä postauksen luonne.

AilkaKaatina - kopion ne linkin jotka kommenttikenttään jätetään ja teen niistä linkkiluettelon, en vastaa siitä mihin linkki vie. Tässä postauksessa otin käyttöön myös sen että lista tulee yläosassa, sitten mun runo, jolloin ei tarvitse lukea muita hölötyksiäni ;)

AilaKaarina kirjoitti...

Kyllä mä mielelläni luen myös sun runojasi! Mutta nyt jäi kommentoimatta, kun oli kiire. Kommentoin kyllä, kun olen lukenut sen uudelleen. Samalla varmaan laitan linkin omaan syysrunooni. Kiitos muutoksesta <3. Oli ihana löytää Runotorstain runot heti. Kävin ne kyllä jopa kommentoimassa. Sinun vuorosi on ikkunan pesun jälkeen :).

Pöllö kirjoitti...

Runosi kertoo, ettet taida olla syysihminen, niin sateinen, kylmä, surullinen, oli runon tunnelma :(

Sus' kirjoitti...

Itseasissa syys on talven jälkeen suosikki, sit kesä ja kevät viimeisenä. Tosin nykyään mneee vain vuodet kerrallaa, enää mitään vuodeaikoja huomaa ;D

Tuo runo on vähän huitaistu, sitten pari riviä korjattu. en oikein ollut läsnä kun kirjoitin ja piti saada valmista. Välillä näin.

Sus' kirjoitti...

AilaKaarina: ei ole hankalaa. Joka torstai on postaus otsikolla Runotorstai ja blogiarkistosta löytyy ne. Itse postauksessa tullee siis jatkossa olemaan lista niin alussa kuin lopussa osallistujien antamiin linkkeihin perustuen. ja linkit laitetaan kommettilootaan. Jos siellä on linkki, se ei aukea klikkaamalla koska sitä ei ole erikseen sellaiseksi tehty eikä kommenttilootaan voi sellaista tehdäkään.

AilaKaarina kirjoitti...

Ihan hyvin olet "huitaissut", kuten itse sanoit, runosi. Syksyn tunnelmaa täynnä. Ja tässä oma runoni, on aiemmin kirjoitettu, mutta korjattu/muokattu vähän: https://kuulinkaukaaketunhuutavan.blogspot.com/2015/07/hiljaisten-puiden-polku.html

Repolainen kirjoitti...

Täällä vihdoin mun runoni...

Asvaltti märkänä kiiltää...
toi pätkä jää kyllä tän päivän korvamadoksi...
sisäinen minä teki siihen sävelenkin, heh heh...

Repolainen kirjoitti...

Ai niin - tarttis kai se linkki mun runoonkin tähän kopsata....
https://repolainenreissaa.blogspot.com/2022/09/runotorstai-syys.html

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'