31 elokuuta 2022

Haistakaa venäläiset pitkä paska!!!!

 Nyt meni kuppi nurin ja huolella!!


NORJALAINEN energia-alan analyysiyhtiö Rystad Energy arvioi, että Venäjä polttaa Suomen rajan lähellä joka päivä taivaan tuuliin kymmenen miljoonan euron arvosta maakaasua. I-S juttu


Eli kun Nordstream-putkeen ei ajeta enää kaasua veli Venäläisten kieltäydyttyä sitä myymästä sille asetettujen pakotteiden tähden, niin se kaasu mitä ei pystytä säilömään, poltetaan taivaan tuuliin!! Ja vieläpä tuossa Suomen -Venäjän rajan tuntumassa ,että kaikki näkee: Täällä palaa teidän ensi talven lämmöt, Eurooppa!!

Jo vain on polttava keskisormen näyttö, haistakaapa venäläiset vittu! ja onnea ja menestystä kun länsimaiset asejärjestelmät louhivat armeijanne läjäksi kuollut lihaa... 


Ja kaikki tämä yhden miehen aivoitusten tähden!!!! 

Kuolema Putinille!!


Ei taas ole maailmassa mitään tolkkua ja järjestystä. Nyt saatana, luvatkaa sata miljoonaa taalaa, ja tapattakaa se vitun sika sieltä Venäjän johdosta. Menee ihan älyttömäksi!!!! Sus'Venäjä todennäköisesti vaan lisää soihduttamista tulevina kuukausina, kun maan kaasuvarastot täyttyvät, Birol sanoi maanantaina Norjassa.


P.s Näyttää siltä että toisen maailmansodan voittajavaltio on unohtanut sotimisen taidon tykkänään. Eivät onnistuneet valtaamaan Kiovaa, vaikka oli viisinkertainen ylivoima. Tykit jauhaa Ukrainaa paskaksi mutta maajoukot ottaa jatkuvasti pataan todellisissa taisteluissa. raukat nousevat otsikoihin raiskaajina, murhaajina ja ryöstäjinä, siihen heillä kyllä on geneettiset taipumukset usean sadan vuoden ajalta. 


– Vihollinen ampui korkean tarkkuuden ohjuksen Su-35-hävittäjästä tuhotakseen julkisen käymälän Novovorontsovkan taajaman laitamilla, raportissa kerrotaan.

Raportin mukaan Kh-59-ohjus maksaa "useita satoja tuhansia dollareita".

Ohjuksen käyttötarkoitus on virallisen määritelmän mukaan ”osua tärkeisiin maakohteisiin, joita ilmatorjunta suojaa”.

 

Vastaavan kaltaisia otsikoita on lähes päivittäin. Shoigu saa kantaa syyllisyyden epäonnesta, ja seuraava sodanjohtaja kehiin. Ei vain auta johtajan vaihto kun joukkojen taistelumotiivi on todella alhainen ja yhä useammat sinne saapuvat korvaavat joukot ovat laarinpohjalta kaavittuja, kuuden viikon sotilaskoulutuksen saaneita...pyh, tykinruokaa. 

Ei kommentteja:

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'