01 marraskuuta 2022

Vastahan tämä oli leffateattereissa, mihin se aika valuu...

 Titanic  esitettiin ensimmäisen kerran 25 vuotta sitten, ja loppu on historiaa. Pitkään maailman tuottoisimman leffan roolia kantanut elokuva tuntuu kestävän aikaa, voisi itseasiassa katsoa tässä joku päivä. Tai sitten tänään, eiköhän tuo jollekin kanavalle ilmaannu merkkipäivän vuoksi.


Nostan linkin jutusta yhden, viimeisten kuvausten jälkeen , sattuneen tapauksen:

Lounasta söi yli 60 ihmistä. Pian alkoi tapahtua outoja. Kuvausryhmän jäseniä alkoi huimata, ja heille tuli sekava olo. Cameron päätteli ensin, että jokin merenelävistä on saattanut sisältää vaarallista hermomyrkkyä, ja meni oksentamaan lounaansa pikimmiten.

Pian kävi kuitenkin selväksi, ettei kyse ollut mistään tällaisesta. Kuvausryhmän ruokaan oli nimittäin livautettu salaa päihdyttävää ainetta, fensyklidiiniä eli PCP:tä. Kyse on päihteestä, jota aiemmin käytettiin suonensisäisenä anestesialääkkeenä.

– Jotkut meistä nauroivat, jotkut itkivät, jotkut oksensivat. Yhdessä hetkessä tunsin oloni normaaliksi, toisessa hetkessä olin niin paniikissa, että halusin hengitellä paperipussiin. Cameronilla oli sama homma, Bill Paxton muisteli kuvausten jälkeen Entertainment Weeklylle.

KUVAUSRYHMÄ joutui sairaalaan tutkimuksiin ja heidät laitettiin makaamaan omiin sänkyihinsä verhojen suojiin, mutta päihtyneet tuotantoryhmän jäsenet eivät malttaneet maata paikallaan.

– Kaikki pyörivät käytävillä ja livahtelivat toistensa luokse. Meillä oli paljon energiaa. Jotkut meistä kiitivät pyörätuoleilla pitkin käytäviä. Kaikki olivat aivan pilvessä, tuotantoryhmässä työskennellyt Marilyn McAvoy kuvaili Vanity Fairin mukaan.

James Cameron itse väittää, että joku hänen alaisistaan jopa puukotti häntä kynällä kasvoihin sairaalassa.

– Istuin siinä, vuosin verta ja nauroin, Cameron muisteli Vanity Fairin mukaan.

Tuota noin.. , olen itse muutaman kerran kokeillut enkelipölyä eli PCP:tä, ja voin sanoa että lienee ollut vauhdikas ja tapahtumarikas sairaalareissu; DD Itselle se kokemus avasi luovuuden portit, ymmärsin mielikuvituksen rajattomuuden, sisäistin sen.. äh, oli niin järisyttävä kokemus että ei oikein sanat riitä.

Hieno leffa, ja voi kun tuo jäppinen oli niin pentu, ja tuo nainen oli jo niin nainen!


My Heart Will Go OnHyytävään marraskuun alkuun lämpöisiä kyyneleitä, ja ei kun popparit mikroon!!
Sus'

2 kommenttia:

Anita kirjoitti...

oh such a "love "clip from Titanic!So romantic and classical and so terrible ending!Have to see that movie again!All good to you in the norht :))Anitaxxx

Sus' kirjoitti...

it's sad but true story and unhaooy endings onse and then are good things!
All good back to you with interests... ;D
True to say, quite nice to know that u r still kickin' an' alive an' well:D

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'