10 kesäkuuta 2022

Armeijoiden joukko-osastojen koot, sekä sota-ajan tuntemuksia

 Itseäni välillä hämää kun ei muista tarkallee,n kuinka paljon missäkin yksikössä on yleensä sotilaita, ja kun lukee näitä nyt niin ajankohtaisia uutisia. Joten päätin etsiä lyhyen ja selvän esittelyn aiheesta, kas tässä.


Tuon artikkelin kun lukee, niin on vähän enemmän kartalla mistä puhutaan. 

Merkille pantavaa tässä venäläisten "erikois-operaatiossa" eli Ukrainan sodassa, on kuollut venäläistä päällystöä. Varsinkin korkea-arvoisia upseereita on niitattu, liki kymmenen muistaakseni, everstin - kenraalin tasoista, se alkaa jo vaikuttamaan toimintaan, sillä sillä tasolla ei ole tunkua enää pätevistä äijistä. Samoin on mennyt paljon alempaakin upseeristoa jotka ovat poikkeuksellisesti joutuneet johtamaan joukkoja rintamalla, etulinjassa, eikä vähän taaempaa niin kuin yleensä.

Johtajaton armeija sekoilee enemmän, kuolleita tulee enemmän. Pankaa nyt se puta-Putin jo pois päiviltä!!Sus' suree kuolevia ukrainanlaisia lapsia, miehiä, naisia ja eläimiä, 

hauhau, sekin vielä...nyyh!Perkele! Tosin sankarikoiria nousee esiin, kyllä haun nokka on arossaan:


Patron on jo nuuhkinut esiin 150 räjähdettä tai miinaa, siisti hau!!
Sankarihau!!


Slava Ukraini!P.s. Se, että tunnen ilon ja tyydyttyneen kostonhimon tunteita, kun lue seuraavaa uutista:


SIVIILIEN ja sotavankien tappamisen takia julkisuudessa ”Teloittajana” tunnettu venäläinen palkkasotilas Vladimir Andonov on kuollut Venäjän median mukaan tiedustelulennolla Harkovan yllä Ukrainassa.

Peleng 03 -kanavan mukaan Andonov kuoli todennäköisesti tarkka-ampujan laukauksesta, kun hän oli yöllisellä tiedustelutehtävällä toisen venäläissotilaan kanssa. Kanavalla kerrottiin asiasta sunnuntaina.


saa minut pelkäämään kuinka helposti raadollinen, eläimellinen, taistele tai kuole -vaisto alkaa toimia kun on riittävän mahdollista tilastollisesti, että tulevaisuudessa tapahtuu jotain paskaa. Tuulettimeen kun osuu niin leviää, tapansa mukaan. 

Kun ihmisen tappaminen on ilon tunteita tuottava uutinen, kertoo se ajasta jossa elämme, enemmän kuin tuhat sanaa, tai edes tuhat kuvaa. Hiton puta-Putin mihin syöksi maailman ja ihmiset, ihmisyyden. Sus'kin ottaa osumaa, ei voi mitään. 


Sielua jäytää.. .

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Jotenkuten niin turha sota, tai niinhän sodat yleensä olevat, useimmiten. Ja miten kauan tuo vielä kestää ja aiheuttaa tuhoa . Hau hau, hienoa työtä on Patron hauveli tehnyt!

Sus' kirjoitti...

Sota, tai hyökkäys- ja puolustustoiminnot eivät tule häviämään ihmisyydestä muuta se sota keskenämme, sen voisi lopettaa ja suunnata varat avaruuden tutkimiseen ja muodostaa maapallon puolustusvoimat.
Parhaimmillaan ei tarvitse kuin puolustaa ja joskus hyökkäys on paras puolustus;)
Kunhan tuo kapitalismi kehittyy vähän.. .

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...