15 kesäkuuta 2022

Asiaa! F.B.I:a haetaan vastuuseen. Asiaa!!

 Siis, niin hieno uutinen: olympiakultamitalisti Simone Biles ja lähes sata muuta naista hakevat Federal Bureau of Investigationia eli Yhdysvaltain, lähinnä Suomen keskusrikospoliisia vastaavalta poliisiviranomaisorganisaatiolta miljardin dollarin korvauksia.

  Asiaa!!


Olisi niin helvetin hienoa kun kerrankin joka kantaisi, tai pakotettaisiin kantamaan vastuu tekemisistään, tai tekemättä jättämisistään, siis viranomaisorganisaatio. Hankala sana, mutta yleispätevä tässä yhteydessä. Yleensähän sosiaali- ja työvoimatoimistot, poliisit ja niin edelleen, suojelevat, tai yhteiskunta suojelee, tai valtaeliitti,  mikä lie milloinkin, näitä ihmisiä jotka tekevät työtä näissä mainituissa organisaatioissa.


Kun tekevät virheen, se joko peitellään, kiistetään, tai myönnetään pitkin hampain  mutta vedotaan yksilön sekavuuteen tjms, ja organisaatio itse kiillottaa kilpeään, ja väistää vastuun... , jatkaen purjehtimistaan.

 Saatana!


Niin harvoin ne kuitenkin joutuvat... .


Money talks, ja köyhät kyykkyyn... ne viinit, joihin on varaa siis, sillä alimmalla hyllyllä.. . Sekin vielä, prkl!Sus'AaCeeSalama! - Moneytalks


4 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Jee, niin sanotusti sähkömiesten oma bändi. Toimii. Olisi kyllä upeaa kun FBI joutuisi korvausvastuuseen.

Sus' kirjoitti...

Liiton orkesteri? ;DD

Jael kirjoitti...

Toivottavasti ottavat vastuun,mutta rahan saaminen ei kyllä niin varmaa.

Sus' kirjoitti...

Kunhan edes nousi asia esiin!

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...