03 kesäkuuta 2022

Nopeat sanat - Hitaat vastaukset -haaste

 Skool ja kulaus -blogista löysin tämän, jee!! Vastaamaan siis!!


Kulkuneuvo:

- Polkupyörä/juna. Olen aina tykännyt kävellä, nyt vanhemmiten kun luut vaivaa niin polkupyörästä on tullut kätevä väline. Junan kiskojen  kolketta rakastan, tunnelmaa ja tasaista kyytiä. Ja että pääsee oikomaan koipiaan!!


Unelmakohde:


- Moskovasta Siperian rataa Vladivostokiin, Japaniin ja Kiinaan, sellaiset kolme kuukautta, vähintään! Kirsikankukkia ja (last train to) Lhasa, Shanghaijatuksi Shanghaissa, Pekingissä ankkaa ja Nankingin veriset sotamuistot. Kiinaan mahtuu, Japanissa tarinoita riittää!!


Musiikkilaji:

- Seiskyt -lukinen heavy/hard rock, Suomi-rock, viimeisimpänä kolahtanut amerikkalainen etelän kantrin ja rock'n'rollin risteymä, Blackberry Smoke  hyvänä esimerkkinä:


Blackberry Smoke - One Horse Town
Suurin hittinsä, uskoisin että suomalaisilla sanoilla tästä saisi pikkuhitin täälläkin.
Sopivasti melankolinaa.. ;)

Kukka:

- Kukkakauppiaan poikana valitsen pitkän, tummanpunaisen ruusun. Kimppu niitä vie jalat alta ja saa vanhemmat epäilemään kihlautumista ;D Vein joskus kasarilla 20 kpl:n puntin yhdelle tytölle, lukion ekalla taidettiin olla, vanhempansa kysyi heti että menitkö kihloihin? ;D Sain ne tukusta ilmatteeks kun oli päivän vanhaa, ihan täysin ykköskunnossa mutta tiesi mutsin kaveri et halusin tehdä vaikutuksen. Se olisi maksanut kukkakaupasta ostettuna 300 - 400 markkaa joten ymmärrän vanhempien reaktion.  Mulla ja tytöllä oli hauskaa kun kelailtiin reaktioita, ihan kaveria oltiin. 


Keittiöväline:

- Juustohöylä. Mun jääkaapista löytyy aina juustoa, makkaraa ja margariinia. Pakkasessa jauhelihaa, kaapissa makaronia, perusruokavalio ;P Jugurttia on nykyisin myös lähes aina, hyvää!!


Lempivaate:

- Kotivaatteena huppari, tykkään kun on kivan värinen, turkoosi!! Piristävä! Tykkään myös arjessa vetää kauluspaitaa ja liiviä päälle sekä korua kaulaan. Vuoden sisään hankkinut seitsemän kaulakorua, vaihtelua pitää olla ihan jo erilaisten paitojen takia.


Kosmetiikkatuote:

- En käytä... saippua? ;D

Iltarutiini:

- Ei ole aikaan sidottua rutiinia eli saatan nukkua niin illalla, yöllä kuin päivälläkin mutta nukkumaan mennessä yleensä luen jonkun aikaa. Joskus tämä kostautuu jos kirja imaisee mukaan! Siinä sitten silmät ristissä tavataan aamuneljään jotain  hienoa kirjaa, odottaen loppua että pääsisi nukkumaan ;DD


Jäätelö:

- Viimeaikoina rommirusina on syrjäyttänyt sitruunalakun.


Flunssan karkotukseen:

- Valkosipuli, C-vitamiini ja teetä litroittain, sokerilla.


Aamupala: 

- Kaksi leipää makkaralla ja juustolla, teetä kaksi kuppia ja jugurttia kippo, kiitos!


Huonekalu:

- Sängyssä tulee vietettyä paljon aikaa, se siis.


Vuodenaika:

- Ennen suosikki oli syksy, nykyään olen kesäihmisiä, outo vaihdos. Niin moni asia muuttunut vastakohdakseen iän myötä. Talvi on aina parhautta, paljon pakkasta ja lunta, hyvä syy olla sisällä peiton alla ;DD


Juhlaruoka:

- Kaikki minkä joku muu on tehnyt ;D


Sellainen kysely tällä kertaa!! Tykkäsin.Sus'

 

6 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Oli toki lukea, jotenkin tulit tutummaksi! Kolahti isosti tuo, miten olet muuttunut syysihmisestä kesäihmiseksi, mulle on kanssa käynyt niin. Kaipa se on sitä ... jaa-a mitä ... meissä tapahtuvia muutoksia! Kesä antaa jollain lailla enemmän liikkumatilaa. Talvi on mullekin parasta ja sateinen pimeä syksy, se antaa luvan istahtaa hyvän sarjan ääreen neulomaan, ei tarvitse esittää, että olisi isosti energiaa. Talvi ja syksy ovat kuin paksu höyhenpeite. Keväästä en pidä vieläkään...kummallinen kaukokaipuu iskee silloin...kun vain tietäisi mihin kaipaa

Sus' kirjoitti...

Kevät edelleen myös täällä ärsyttää, se väsy on ihan tolkuton, ikään kuin olisi ollut nukkumatta kuukauden vaikka asia on päinvastoin ;D vai päinvihdoin?? Päin näköö? Täh?

Birgitta kirjoitti...

Hauska kukka-tarina, jonka varmasti molemmat muistatte pitkään :)

Liivit on hieno asuste. Olen monesti miettinyt, että sitä olisi kiva pitää, jos olisin mies. Työkaverilla on hienoja sellaisia ja niitä on aina kiva katsella.

Mä olen yllättäen alkanut tykätä myös syksystä, se oli ennen aina listan viimeisenä. Olemme siis vielä muutoskysyisiä :D

Sus' kirjoitti...

Muutoskykyinen ehkä joo, mutta iän myötä myös muutosvastarintainen ;DD

Ei! ei, ei, en tahdo, ei käy..... no joo, hyvä on. ;)

Repolainen kirjoitti...

Tähän haasteeseen jäi lähes koukkuun - kiva nähdä toistenkin vastauksia/mietteitä, kun itsekin rustasi ja ajatteli asiat omalta kohdaltaan! Energiaa viikkoon tähän juuri alkaneeseen - kenties kesäiseen...

Sus' kirjoitti...

Oli kiva juu!
Kiitos, samoin!

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'