27 kesäkuuta 2022

Paholaista kolmasti jo..

 "Pahus!"

Kirosit, kutsuit kolmannen

kerran Paholaisen, kerron:

sulle sen, kylään kutsuen

pyysit, oven avaten.....The Fumes - Cuddle Up the Devil


Miettimättä toivotit; toivon todella

että sinulle siitä hyvästä 

-

helppo ja nopea

-

kuolema suodaan... ,

saat viikatteellisen kerran,

kerrallaan.

(jokainen)
Paholaisen paska päivä,

kertautuva kärsimyksesi.

ja

kuolemantoiveesi liittyvät 

loogisen sulavasti, tunnethan sen,

kohtaloosi, oi onneton, kurja, mennyt

polo, pelokas syystä... .

ei kateeks' käy.

Mie'XX6MMXXII

****


Runolla ja biiseillä ei sinänsä ole mitään toistensa kanssa kommunikoivaa kuin että Paholaisesta parranpärinää kaikissa. Teki kieli kokeilla tällaista postausta kun ideoin ja oli virtaa toteuttaa, toimiikos?

Sen verran kehun itseäni että tuo runo on teknisesti aika saatanan hyvä...öö..  peruutan vähän.. kokolailla hyvä ;P


Jostain syystä imatralaisittain mie... (heh ;)Muksaa Ihan mitä vaan!! -päivää,*)Sus'*)  Ihan mitä vaan! -päivän kehitin kun piti saada tekosyy bilettämiselle, toisaalta tuumin että miksi pitäisi olla joku varsinainen syy  bilettää, kun ihan mikä vaan käy. Tälle saattaa myös olla aivan toisenlainen selitys jossain toisessa blogissa, josku,s jossain menneisyydessä, eli aiemmin, enpäs emmi! Ja sitä paitsi tämä sanonta tasa-arvoistaa Päivät, miksi joillakin Päivillä pitäisi olla enemmän oikeuksia, vapauksia, kuin muilla Päivillä?      Kysyn vaan? 

Kuulin että joitakin Päiviä ketuttaa Sunnuntain pyhäpäivyys, Tiistai oli kuulemma jurrissa jotain jurissut Keskiviikolle ja Torstaille kun oli Arkipäivien Kokoontumisajot, Petäjävedellä 13.1.2018 . on myös raportoitu Keskiviikon ylenklyllästyneen pikku-lauantai  -nimitykseen, ja että hän aikoo esittää täyskieltoa eduskunnassa, kunhan joutaa muilta kiireiltään, Päivät ovat niin lyhyitä, kuulemma.

Hi-hiii.. . Puhdasta puutaHeinää, ihana flow... :D

Ei kommentteja:

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...