05 kesäkuuta 2022

Rappiotaideteos, ja kehykset köyhän malliin;)

 Ou jee!! 


Tein arvoituksellisen rappiotaideteoksen:


Loistava tulevaisuus

On siis styroxia pala joka on värjätty ja hileytetty, kyllä kiiltää!
 Bling! Bling!

Ruisku ja teräsneula on löytöjä viime vuodelta kun tyhjensivät keskussairaalaa ja uuteen sairaalaan ei oikein saanut mitään vanhaa viedä joten lavalta löytyi ties mitä. Huumemaailman salamyhkäinen, pimeä loisto, hämärän hetket huppupäisten ihmisten hiippaillessa, se kaikki kiihottaa kokeilijan mieltä ja tunteita, tapahtuu...  . Vaan se on lopulta bling-blingiä, arvotonta kiiltoa, kuin lasihelmi varikselle. Vain tuska ja ongelmat jää kun häviää se utuinen verho jonka taa todellisuuttaan koitetaan paeta.. Ei onnistu, todellisuus mihinkään katoa.
Keksin kivan tavan säästää kehyksissä:


 Oli tuollaista pahviputkea ja iski heureka! Ensin maalasin ja hileytin, seuraavaksi tein viillot putkeen, ja kuva kiinni, kuvan taa teipillä narunpätkä että saa seinäkoukkuun roikkumaan.  
Olikos se sittenkin harakka joka oli kiiltävän perään, eikä varis?


Teutoburgin metsän taistelu(linkki wikipediaan, jos aihe kiinnostaa).
Tämän opetustaulun ostin ja ensin annoin olla suoristumassa pari viikkoa painojen alla, sitten eräältä lavalta kanttilistaa ja siitä kehykset, mun tyyliin eivät ole ihan skarpisti.. :P
Roomalaiset otti siis pataan Germaniassa, Teutoburgin metsässä, meni kolme legioonaa, eli noin 12 000 - 18 000 miestä. Kuva on (käsittääkseni) sen jälkeen tulleita roomalaisia jotka häipyivät aika äkkiä ja siihen loppui muutoinkin Rooman valloitukset, loppu on alamäkeä...  .


Kuvassa on hienoja yksityiskohtia, joskin hieman aika vaalentanut, silti olen ylen tyytyväinen. Vielä kun susista löytäisi koulun opetustaulun, ou jee!!

Eipä houkuttele juuri tuo metsä ja sen nähtävyydet. Jotka siis ovat lähinnä kuolleiden roomalaisten varusteita ja luita, pääkalloja... .
11 minuutin tiivistelmä aiheesta, oppia ikä kaikki.Sujuvaa sunnuntaita,


Sus'

2 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Onkohan taistelu kuvia käytetty missään levyn kansina.

Sus' kirjoitti...

Samin kommentti ei jostain syystä näy:

Onkohan taistelu kuvia käytetty missään levyn kansina.

En osaa sanoa, Sabatonin levyn kannet tsekkasin, nekin piirrettyjä. Heillä on kokonaisia teemalevyjä eri sodista.

Saturday Classics 220624

 Electric Mary on australialainen rokkikukko-orkesteri😂 joka EI kuulosta Ac/Dc:ltä... ;P. Tämä kyseinen biisi on hidas, eeppinen, raskassou...