23 kesäkuuta 2022

– Kun katson peiliin, tuntuu kuin ei olisi ketään paikalla (VL)

 tunnusti Richard Nixon, U.S. of A:n presidentti 1968 - 74, psykiatrilleen. Kansalle hän vaahtosi: En ole konna! Siinä vaiheessa tosin kukaan ei enää uskonut mieheen. täysin turha, järjetön murto mistä ei ollut hyötyä kenellekään vaikka kiinni eivät olisikaan jääneet, siis Watergate. Tästä tapahtumasta saadaan kiittää myöhempien vuosien klikkiotsikoita, aina joku -gate, esim. Tervomaan nännigate! Toimittajat on laiskoja, huoh.. .


Tässä talossa siis sijaitsi demokraattien puoluetoimisto mihin Nixon miehet murtautui.


Mutta tuo otsikon lause...siis tyyppi on 300 miljoonaisen kansan päämies, avaimet ydinaseisiin, ja valta ja voima aloittaa vaikka kolmas maailmansota. Ja hän ei löydä ketään katsoessaan peiliin?? Mitä helvettiä? Kuinka pyrypää pitää olla ettei kelpaa jenkkien pressaksi, kysyn vaan?? ;DD


Tästä I-S:n juttuun mistä lainat ja kuva.


Mitähän puta-Putin mahtaa nähdä peilissä, Daniel Graigin? Stalinin? Luultavasti hän ei katso peiliin sillä hänellä ei ole peilikuvaa, helvetistä kotoisin kun on, ja vahva demoninen geeniperimä. Turkin Irtokäämi kyllä näkee jotain ihan muuta kuin naamansa, luulee varmaan olevan itse Ataturk, nykyisen Turkin perustaja. Vaikka on todellisuudessa todellisuudesta irtaantunut hörhö joka nyt sattuu olemaan presidentti. ihan kahjo, siis ei kielteisen suomi/ruotsi-natokantansa tähden vaan lähinnä niin sanotun markkinavoimien ymmärtäjänä on itsepäisesti ajanut omaa talouspolitiikkaa joka on johtanut Turkin liiran arvon tippumiseen, mitähän olisi lähtenyt, lähelle sataa prosenttia?


Elämme kummallisten johtajien vuosikymmentä, kahjoja piisaa, rakettimiehestä trumpuuttiniin, ihan pimeätä jengiä. outoa että niitä on sattunut näin monta juuri tähän hetkeen.


Ihmettelee, oudoksuu ja toivottaa kaikille ihunata kesäistä torstaita!!Sus'The Doors - Riders on the Storm
Että osaa olla hyvä biisi!! Jimin ääni on hunajaa!!


Ei kommentteja:

Kevään merkki - Sus' vetää kuontalon sileex! Aouuuu...

 Tähän piti tulla ennen -kuva, muistin että se pitää ottaa kun hiustenleikkuuta oli jäljellä noin 3 minuuttia. Kolmesti muistutin itseäni as...