18 kesäkuuta 2022

Saturday Classics 180622

 Viis'kööt vuotta sitten. eli 1972 kesäkuun listahitti Suomessa oli Dannyn Vai niin, vai niin -käännösiskelmä.
Ja tässä alkuperäinen, Mouth & MacNweil
Kuvakaappasin muutamia You tube -kommentteja, tiivistää tunnelman ja alimmaisessa on kerrassaan human interest -stoori, ou jee!!

Vai niin, se on lauantai, vai niin, vai niin....heh...


Lisää klassikoita täältä.Sus'

7 kommenttia:

Einari Sinappi kirjoitti...

Viimeisiä hippimeininkejä ilmeisesti. Hipit kuoli ilmiönä pian The Summer of Love:n (1969) jälkeen käsittääzeni. Osa hippikamasta putoo hyvinkin tähän päähän. Tää on vähän so so.

SusuPetal kirjoitti...

Olipahan nostalgiapläjäys, niin alkuperäinen kuin Dannynkin versio. Ihan ookoo, ettei nykyään enää tehdä niin hirvittävästi käännösiskelmiä :D

Sus' kirjoitti...

Niin on hippejä kuin nostalgiaakin, kaikkeen sitä törmää kun nettiä selaa ;DD
Kiitos kommenteista!

Jael kirjoitti...

Tässä on sellainen sävelmä joka jää mieleen, etenkin se hitaampi osa. Pidän enemmän alkuperäisestä mutta ei Dannynkään versio huono ole.

Sus' kirjoitti...

Itselle alkuperäinen toimii paremmin. ihan kiva hitti, tarkoituksella kurkkasin viidenkymmenen vuoden taa, oli siis listakärki kesäkuu-72, ja laitoin lauantaihitiksi.

lepis kirjoitti...

Alkuperäinen rulettaa tässäkin tapauksessa. Tämä on iloisen mielen laulu ja tekee hyvää näin harmaana aamuna.

Sus' kirjoitti...

Liekö laulun myötä koko päivä poutaantunut, täällä ainakin rällöttää jo täydeltä taivaalta ja on kesäisen lämmintä, kesäkuussa ;DD, saattaisihan sieltä rakeitakin...parempi olla hiljaa ;)

Saturday Classics 220624

 Electric Mary on australialainen rokkikukko-orkesteri😂 joka EI kuulosta Ac/Dc:ltä... ;P. Tämä kyseinen biisi on hidas, eeppinen, raskassou...